Zasad dok drži privremena mjera možda se odvažim obući je još jednom ali me nervira pomisao da ću se negdje sagnuti pa će mi se haljina raspuknuti na pozadini (naime tako je bilo i prvi put).Sada je: 09 kol 2026, 16:36.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Zasad dok drži privremena mjera možda se odvažim obući je još jednom ali me nervira pomisao da ću se negdje sagnuti pa će mi se haljina raspuknuti na pozadini (naime tako je bilo i prvi put).
Nikina mama je napisao/la:Iana 50% popusta na sve!
silki je napisao/la:je l' bio tko u new yorkeru?
trebam info za pubertetliju.

silki je napisao/la:Nikina mama je napisao/la:Iana 50% popusta na sve!
svi dućani?

Masha je napisao/la:ja sam jutros svratila u x nation. piše da je -70% na izlogu, ali na etiketama je sniženo 30-40 %. jel oni to dodatno obračunavaju na kasi ili?
pitala sam danas

enamedena je napisao/la:koji broj Ilice?

Sreca najveca je napisao/la:U Peku u Ilici na vec podosta snizene cijene jos 50% popusta na cjelokupni asortiman.
ja ubola za cure jedne Primigi, jedne Noel i jedne Bambi sveukupno za 350kn![]()
akcija je pocela 27.01. tak da je dosta probrano i traje jos samo danas. ali da se jos nesto naci pa ak vam je usput, zavirite.

pa se jo ne snalazim najbolje s tom dječjom opremom . Interesira me kakva je kvaliteta tih proizvoda u Interšparu i ostalim centrima budući da sam se ja orijentirala samo na dječje dućane ? HVALA !
mmdd je napisao/la:Lijep pozdrav !
Ja sam buduća mama u iščekivanju svog zlatapa se jo ne snalazim najbolje s tom dječjom opremom . Interesira me kakva je kvaliteta tih proizvoda u Interšparu i ostalim centrima budući da sam se ja orijentirala samo na dječje dućane ? HVALA !
Ja sam buduća mama u iščekivanju svog zlata pa se jo ne snalazim najbolje s tom dječjom opremom . Interesira me kakva je kvaliteta tih proizvoda u Interšparu i ostalim centrima budući da sam se ja orijentirala samo na dječje dućane ? HVALA !
vece stvari, tipa kolica i ostalog ne bih stedjela, to bih uzela kvalitetno jer osim sto ces sad imati bebu, mozda se odlucis jos koji puta roditi i tu se itekako vidi kvalitetaNatrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.