Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

27 stu 2011, 17:37

mozes, patko.
k. je to nekidan napravio :dada

27 stu 2011, 17:38

uostalom, ti si kod njih registrirana e-mailom i passom, a ne tel. brojem.

27 stu 2011, 17:41

ja sam nekidan na ipadu (koji nema veze niti sa jednim operaterom) skidala aplikacije koje sam vec skinula na iphoneu (neke i kupljene) - trazi te mail i pass.
ista je stvar i s promjenom operatera.
ali ne kuzim, zasto bi ih uopce skidala pa ponovno stavljala? :conf

27 stu 2011, 17:44

pa mijenja telefon, ne?

27 stu 2011, 17:45

yes, yes :ajme
ali moze, u svakom slucaju. kao i ja iphone / ipad :dada

27 stu 2011, 17:47

Je, zvala sam sad operatera, kaže da se može normalno. :mah Bilo mi je i logično, al pusti ti, sve je to mafija :lol

27 stu 2011, 18:59

možeš sve aplikacije koje jednom skineš instalirati na barem tri različita uređaja. to je ono što znam sigurno jer sam i sama to napravila.

27 stu 2011, 21:11

ha, patko? ponovit ces se, ha? :cool

04 pro 2011, 21:09

Moze neki link na kvalitetne maskice za trojku?

04 pro 2011, 21:20

http://www.ultra-case.com/

04 pro 2011, 22:45

Ja sam kupila ovdje, stiglo za tjedan dana, kvaliteta je vrlo dobra, još ju imam, moja je tvrda plastika

http://www.ebay.co.uk/sch/londonmagicstore/m.html?_nkw=iphone3+case&_sacat=0&_odkw=iphone3gs+case&_osacat=0&_trksid=p3911.c0.m270.l1313

25 sij 2012, 10:40

Maleni mi je izbrisao weather aplikaciju, onu difoltnu. Di to nestane i kako ju mogu vratiti?

25 sij 2012, 11:27

ma nije ti mogao difoltnu aplikaciju izbrisati! one ne nude opciju brisanja. ili?

25 sij 2012, 11:29

trebaš napraviti restore

25 sij 2012, 12:10

JiA je napisao/la:ma nije ti mogao difoltnu aplikaciju izbrisati! one ne nude opciju brisanja. ili?

Imas pravo. Nasla sam ju samu na novoj dodatnoj stranici :ajme

09 vel 2012, 11:33

E sad mi treba ona aplikacija od HAK-a i nikako je ne mogu instalirati... :ajme

09 vel 2012, 13:50

koliko Vam traje baterija na Ip4..?
nisam još upgrejdala na novi software...imam 4.3.5....da li je sa novim poboljšano što?
ali od kad ga imam ( ponovo, tj. od kad sam novi dobila sa servisa prije 5mj)..baterija mi je prvo bila dva dana trajala...uz normalno korištenje..ok, jasno mi je kad puno apps pokrećem, kad mi mala popali sve životinje koje govore i ostalo, ili gleda na youtube Pepu :lol , da se troši više...
ali sad nema šanse ni 24h da traje...
navečer pogasim sve apps...spojen je na Wifi doma i na poslu...mail se ne učitava osim ručno...
od drugih što se spajaju češće imam Viber i Talkatone...
instalirala sam Battery doctor al ne vidim nikakve promjene...

09 vel 2012, 13:55

sorry, ali wtf je problem s baterijom?
znamo da kratko traje. preko noci se puni, ujutro ga iskljucim iz punjaca i radi do navecer ( osim ako ekstremno prckam po njemu ).
ne gasim nikakve app.

navodno je sa upgradeom na iOs 5 bolje, al ja to ne znam, mogu jedino usporediti 3G ( na kojem nisam ni mogla dignuti na 5, zaostala sam na nekoj prastaroj verziji ) i 4S ( koji je odmah dignut na 5 ) i ne vidim razliku.
Zadnja izmjena: JiA; 09 vel 2012, 13:56; ukupno mijenjano 1 put/a.

09 vel 2012, 13:55

btw. :gaah :gaah :gaah imam jednu ogromnu kritiku na sve vas :gaah :gaah :gaah
Raspisale se na 100 stranica a nigdje nije bilo spomena o nekoj mini kartici :baba :baba
Ja sam u trojku mogla staviti svoju bez problema a sad čekam da mi dostave tu novu za četvorku :baba
mogu jedino usporediti 3G i 4S i ne vidim razliku.
sad ću i ja :liza

09 vel 2012, 13:56

a ta mikro kartica, meni su ju dali odmah u ducanu, samo sam morala cekati 24 h da se aktivira.
btw. navodno se normalna kartica moze izrezati i staviti u 4, al tinici ne savjetujem tu radnju :lol.

09 vel 2012, 13:58

Ma od jučer sam "nedostupna" jer su mi deaktivirali staru a nova nikako da stigne :gaah

09 vel 2012, 14:00

pa odi po nju ;)
jbt, kak mozes cekati da ne proprckas po cetvorci :luv .
budes se sokirala koja je to razlika :luv

09 vel 2012, 14:06

Pa dostavljače sam upravo poslala po nju na Kruge jer njihova dostava već od 8 sati putuje do mene :gaah
Ajme...a uzbuđena sam ko malo dijete... tu je pored mene...punila sam ga cijelu noć...kupila već Iskin da mi se ne ošteti...uzela sam onaj od 16Gb bit će mi dosta.. a mogu misliti koji šok će mi biti...ovaj ima kameru :hahaha

09 vel 2012, 14:17

JiA je napisao/la:sorry, ali wtf je problem s baterijom?
znamo da kratko traje. preko noci se puni, ujutro ga iskljucim iz punjaca i radi do navecer ( osim ako ekstremno prckam po njemu ).
ne gasim nikakve app.

navodno je sa upgradeom na iOs 5 bolje, al ja to ne znam, mogu jedino usporediti 3G ( na kojem nisam ni mogla dignuti na 5, zaostala sam na nekoj prastaroj verziji ) i 4S ( koji je odmah dignut na 5 ) i ne vidim razliku.

pošto sam imala dvije 4orke primjetila sam da s vremenom sve kraće traje...evo meni se za 5mj doslovno prepolovilo trajanje...možda zbog sve više apps...

kad upgrejdam ću vidjeti kak će bit dalje... ;)

10 vel 2012, 10:48

budes se sokirala koja je to razlika
:klanja
Pa ovo je ko nebo i zemlja...prek noći sam ga još ostavila u T centru da mi se sinhroniziraju podaci sa trojke i sad je tu pored mene.
Sve slikice mi je prebacio i kontakte ma sve osim muzike...i sad imam onu njihovu klasičnu zvonjavu a sama ja to neznam prebaciti :ajme
A ja bi onu staru muziku... pojma nemam uopće tko mi je to prebacio vjerojatno isto oni u centru prije 3 godine :lol
I da kaj je super vidim postotak baterije... a slikice su neusporedive kvalitete :yess

10 vel 2012, 10:50

a brzina?
a dodatne mogucnosti?
gustaj :dada

btw. nemam ni ja svojih ringtonova. ne znam to postelati.

10 vel 2012, 10:55

Ma savršen...nisam mislila da će biti tako velika razlika... brzina je mrak... na ovom sam trebala čak i čekati tu sve ide brzinom svjetlosti :lol
Sad sam HAK instalirala...ali mi je na čekanju :dunno

10 vel 2012, 12:25

meni je super kada sam s iOS5 dobila i app Podsjetnici.
Instalirala sam si i shopping list, ZET SMS, Sky Safari, Pošta
A za klinca skinula sve LEGO igrice :yess

10 vel 2012, 14:14

Podsjetnici su zakon! :dada
Meni se prebacila glazba kad sam radila backup sa starog. A za ringtones ima vrlo jednostavna fora. AUDIKO uguglajte.

10 vel 2012, 14:54

Čekaj i kaj sad? Uguglala sam to kaj si rekla i kaj dalje??? Step by step... odlučila sam se za pjesmu iz 80-tih. Dođem do pjesme i kaj onda??? :ajme
Odgovori