Ja sam se u međuvremenu malo educirala glede sušenja u sušilici, pa se pokorno javljam s ispravkom (vlastitog) krivog navoda - kad se suši na pravoj temperaturi i pravom programu, ipak ne skuplja... naime, kod mene sve piše na njemačkom, a ja sam prelijena gujica da pogledam što znači koja opcija, pa sam sve sušila na programu za pamuk za spremanje u ormar, tak da nije ni čudo da mi je skupila veš.
Kolegica s posla mi je održala kratki tečaj, nakon toga sam čak i pročitala upute, pa se ohrabrila da osušim par dječjih trenirki (u trenutku krajnje nužde, kad mu je već trebalo za ujutro za vrtić čistog veša a ja desetak dana nisam bila u stanju ni prat ni peglat pa se veš samo skupljao na listi čekanja) na programu za sintetiku, za osjetljivo rublje - iz sušilice izašlo lagano vlažno, al ne prevlažno da se ne bi moglo složiti za ormar, iste veličine ko i prije sušenja

i bez ijednog nabora, ko ispeglano.
Ja zadovoljna, nakon 4 mjeseca otkad sam je kupila, najzad koristim sušilicu. Miele preporučam.
Čak sam isprobala i na svojim košuljama - a na svima je prekrižen znakić za sušilicu - i isto su se osušile ok, nisu se skupile, jedino što sam njih ipak trebala još malo poplašiti s peglom (iako ima i neki program glatten na sušilici, koji kakti ispravlja nabore na djelomično posušenom vešu, al to ću isprobati valjda u slijedećih 4 mjeseca, ne moš sve odjednom....)