Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Preporuke za usisavač

02 ruj 2010, 15:29

saptacica je napisao/la:Moram priznati Noja, da bih ja popi..... da moram 5 minuta čistiti usisavač nakon usisavanja. Znam da nije puno, al nema šanse.

Kirby :1 , to smo imali u firmi, al neznam jel to skupo???

nama je bio lik prezentirati Kirby... 15.000 Kn je :shock po prilici... ali da je svemirski brod, a ne usisavac, je...

02 ruj 2010, 15:36

imala sam usisavač na vodu i osim što mi je išlo na živce čišćenje nakon sauganja, još mi je išlo na živce što stalno moram paziti kako vučem sauger po kući da se ne prevrne i prolije vodu :roll
baš mi je to smetalo

idući sauger koji ću kupovati će imati plastičnu posudu umjesto vrećice, ovaj o kojem IINA priča

02 ruj 2010, 15:38

tigger....moj savjet nemoj vodeni nipošto...sveki ga ima i užas je kad moraš nakon što usisaš cijelu kuću još ić prat usisavać :znoj a ako ga ne opereš odmah to se tako usmrdi...

13 ruj 2010, 20:34

I ja ću opet morati kupiti novi usisivač i jedina stvar koju zasigurno znam je da neće biti Gorenjev :angry

Šnito, a koja je marka taj tvoj?

Vidim da su vam mišljenja o vodenom dijametralno suprotna, pa sam baš u dilemi :conf
Odgovori