Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Habyland

17 vel 2010, 16:06

i kažem da je previše para, pa ne uče ih kineski, nego skaču po spravama

sad sam išla gledati - torta je uključena, da

17 vel 2010, 16:08

Torta je u cijeni.

Je, debelo je puno, al mi smo i doma znali utuč brdo para, te meso na roštilj, te cuga... Onda zovemo svoje frendove i to ispadne dernečenje, na kojem ja i MM poslužujemo i još na kraju spadnemo s nogu. I onda pospremanje. A i prijatelji nam baš nemaju djecu odgovarajuće veličine pa nam dijete traži i proslavu u igraonici. S ekipom. Pa eto, prva tri slavili u dvorištu, sad smo u igraonicama.

17 vel 2010, 16:09

i mi smo u igraonicama, pa puta 2 već godinama
al ne po cijeni u habylandu

17 vel 2010, 16:10

Da, i ja to uspoređujem sa prijašnjim rođendanima, prva tri dernek doma, košta bar dva put više, peti i šesti doma uz animatore i mađioničara kad uračunam pizze, tortu, cugu + za roditelje jer onda i neki roditelji ostanu - ohoho više nego Habyland. A imala sam doma 30-tero klinaca

No možemo se mi zgražati nad tim koliko to košta, svako nađe ili ne nađe svoju računicu :dunno

17 vel 2010, 17:39

palunkica je napisao/la:No možemo se mi zgražati nad tim koliko to košta, svako nađe ili ne nađe svoju računicu :dunno

Potpis.
Nije jeftino, ali mogu si to priuštiti.
To je D. želja za rođendan, a s obzirom da mi je divna doma, u školi rastura, na francuskom bere svaki put pohvale, drago mi je što je ovom proslavom mogu malo nagraditi. To će joj biti poklon od MM i mene.
Zadnje dvije godine je prvo slavila u igraonici u BG s frendovima iz vrtića, pa proslava doma u ZG (nikad ispod 30-ak gostiju) i onda još proslava kod mojih u Sinju. Hvala lijepo, ne bih više.

17 vel 2010, 20:00

Moj Lukas ne voli rodjendaonice gdje tete dva sata vode nekakav program, njemu je to tlaka i uopce ga ne zanima. On se zeli naskakati i izdivljati. Predzadnji rodjendan smo zato slavili u Bibu, zadnji u Habylandu i to se uopce ne moze usporediti. U Bibu dobiju pizze, grickalice sam ja sama kupovala. Od sokova nesto malo, ja nadokupovala. Od ukrasa nesto malo, ja nadokupovala balona da je veselo izgledalo. Tortu smo isto mi kupili (jer dijete ima tocno odredjenu zelju sta zeli na torti, u Habylnadu su to srecom imali). Roditelje u Bibu ne mozes ponuditi nicim jer imaju kavu i cugu samo na avtomatima. Nitko ne pazi na njih. Do WCja vodi dugacak betonski hodnik, po kojem djeca hodaju u carapama, da ne velim da su ti wc-ji u prosincu ledeno hladni, a klinci svi mokri i znojni.
Habyland je zapravo isto sto i Bibo (dakle divljaonica) ali s animatoricama koje paze na njih, sve je uredno i cisto, ukljucujuci wc-je, roditelji mogu negje sjesti i popiti normalnu kavu.
Ovo je bio prvi rodjendan gdje sam ja doslovno samo racun platila na kraju, oko niceg drugog nisam prstom mignula, sto mi je u kombinaciji s dvomjesecnom bebom i savrseno odgovaralo. A i Lukas te njegovo drustvo su bili presretni.
Slazem se da je skupo ali meni nije zao ni lipe.

17 vel 2010, 20:05

meni su Bibo (na Velesajmu) i habi nebo i zemlja. Dobro, nisam u Bibi bila odavno, al tamo je meni smrdilo, prljavo, puši se, bezveze skroz.
A Haby je prekrasan, čist i mirisan. I organiziran.

17 vel 2010, 20:27

OK, vidim da ima habi puno pluseva ali ipak je to jako puno love. Osim toga, gledam iz perspektive Frana. Njemu je bitno da se iskace, e sad jel to bibo ili Habi-mislim da on ne vidi toliko razliku-vidimo ju mi roditelji. Slazem se da je nama Bibo i Habi nebo i zemlja, ali i cijena je nebo i zemlja, kaj ne? A na kraju iskacu se jednako i tamo i tu. Samo kaj nama roditeljima bude ljepse u Habiju. Kaj se toga tice i ja kao roditelj bi radje izabrala Habi, no Franu je bitno da ima onih sprava na napuhavanje i za pentranje u izobilju. Ne znam, ne cini mi se, koliko god vi hvalile Habi da vrijedi 4 puta vise nego Bibo....ne znam, mozda promjenim misljenje ako i mi budemo pozvani na koji rodjendan tamo pa da mogu usporediti.

Osim toga ja ih imam troje i svi unutar 2 tjedna slave rockas...ja to nemrem financijski izorganizirati nikako pa makar bio taj Habi i vrijedan tih para! :dunno

edit: pitanje: animatorice paze na njih i na spravama?

17 vel 2010, 20:52

Franika, ja mislim da je i Bibo poskupio dosta. Netko mi je to nedavno spominjao ali nisam baš pozorno slušala, nije 4 puta jeftiniji, sigurno nije.
Mene sram uopće pisati koliko je nas koštao zadnji rođendan :oops: , ajde dobro bar smo ih u paketu ugurali pa su zajedno slavili no ipak. :oops:

17 vel 2010, 21:20

pisala sam vec na ovom topicu o nasem iskustvu.
je, skupo je :/
ALI, mi smo slavili dva rodjendana, plus - obavila sam odmah i kumove i prijatelje i frendove iz razreda (a sve nam se nekako poklopilo jer se stariji i mladji sin druze zajedno s nekoliko deckica iz oba razreda) i nama je sve ispalo super. da sam doma zvala jos na dvije proslave, plus renoviranje stana :znoj :lol - vise bi me izaslo.
i jos - meni nije bilo sanse da to sve skupa obavim u vise navrata jer sam ful u guzvi s vremenom i nemam gdje ugurati tri proslave plus mm je imao samo taj vikend slobodan (cak tjedan dana nakon rodjendana mladjeg sina) i mi smo morali napraviti sve odjednom.
i gotovo. dosla, obavila, platila i to je to.

inace, i moje zamjerke su bile usmjerene na to da se cuga za klince ne smije nositi dolje, ali ajde de :roll .
a posvadila sam se :sumo tam na pultu zato kaj su mi racunali punu cijenu iako smo mogli uci u onu jeftiniju varijantu do 16 djece (to je bilo vrijeme svinjske gripe i stalno smo kontali koliko djece ce doci, stalno se netko razboljevao ali ja sam bedak rekla puni broj, a nije toliko djece doslo). na kraju sam rekla da ne idem doma dok to nekako ne rijese ili mi ne spuste cijenu :yangel pa su mi dali 6 gratis ulaznica (odnosno, 2 idu u paketu s rodjendanom plus 4 iber) da me skinu s dnevnog reda :kima (a to je fina cifrica)

i zato savjet - franika - OBAVEZNO prijavi manje djece - lako nadoplatis, a ako ti dodje manje djece - nema sanse skinuti cijenu

:mah

eh, da. ne znam jel se to promijenilo - ali u 11. mjesecu nisu primali kartice.

17 vel 2010, 21:38

I ja sam po savjetu s foruma prijavila manje djece. Jer je to njizzama i sokovima reagiraju na licu mjesta pa nije bitno. A torte je bilo dosta i za klince i za roditelje i još sam nosila doma (pa ju zaboravila na krovu od auta :mrgreen , odletila i ostala čitava :mrgreen na kraju ju jeli doma).

Za višak djece platiš 60 kuna po djetetu.

01 ožu 2010, 11:57

Čujem da sele za mjesec-dva tam kod CC1, ono gdje je kuglana :baba . Pa šta mi ništa pošteno ne možemo imati na našoj strani grada??!

01 ožu 2010, 11:59

Za poludit :angry

01 ožu 2010, 12:27

Ima nas koji se veselimo. :mrgreen

Ni na našoj strani nema niš pošteno!?!?!? Jedino ako računate WG, al i meni je do tamo valjda 20 km.

05 ožu 2010, 20:36

saptacica je napisao/la:Čujem da sele za mjesec-dva tam kod CC1, ono gdje je kuglana :baba . Pa šta mi ništa pošteno ne možemo imati na našoj strani grada??!

nije bas habyland, ali bit ce nesto posteno uskoro i na Kvatricu . bar tako izgleda u najavi :dunno

05 ožu 2010, 20:38

folne je napisao/la:Ima nas koji se veselimo. :mrgreen

e :mrgreen

05 ožu 2010, 21:37

kad spominjemo kvatric, odnedavno ima nesto novo i koliko se cini bas zgodno mrak-korak, interaktivni ples

09 ožu 2010, 19:00

Meni baš žao što na kraju nisam Z. tamo rezervirala rođendan, već sam uplatila u o2p igraonici. Ona je nekoliko puta bila u WG i zaljubila se u haby. I da, skupo je, ali tek sam se neki dan podsjetila da sam prošle godine platila preko 2000 kuna rođendan u igraonici u Varšavskoj, a zapravo tamo nije bilo nikakvog sadržaja za djecu. Prazna dvorana za karate i nekoliko igračaka. Ne može se usporediti s Haby igraonicom. Uglavnom, za 20 djece u o2p igraonici platit ću točno 1000 kuna manje nego u Habyju, nadam se da će rođendan biti čemu. Nebesa, kamo je to otišlo s tim dječjim rođendanima!?! U subotu imam doma hrpu rodbine, u nedjelju je igraonica, u ponedjeljak opet u vrtiću ... Nego, trebamo li uopće slaviti u vrtiću ako većina klinaca iz grupe bude u igraonici? Kako vi to rješavate?

20 ožu 2010, 20:50

Mi danas proslavili D. rođendan u Habylandu i bilo je pre-do-bro :zivili
Ne znam tko je otišao zadovoljniji, klinci ili roditelji.
U stvari bilo je klinaca koji su otišli plačući, ali samo zato jer se nisu dali van iz igraonice, a čak petoro ih je natjeralo roditelje da im upravo tamo izrezerviraju skorašnje rođendane :lol
Sve u svemu, D. presretna, mi zadovoljni i nama se ovo itekako isplatilo :)

09 stu 2010, 16:52

pozz svima.. mi se tek doselili u zg, pa citam nesto za te igraonice. taj habby mi se cini super, ali vise ih nema tamo kod heinzlove. tamo je sada sportski centar. oni također nude organizaciju rođendana. pa me zanima dal je netko cuo kako je? bila sam tamo, cine mi se simpaticni, rockas je na nogometnom terenu plus još nešto u prostoru sa disco kuglom. izgleda slatko.. nude svasta, kao sve se moze dogovorit..ali ne bi se htjela zaletit..
moze pomoc?
Odgovori