Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: donji dio trenirke

14 ruj 2010, 20:21

AAAA prošla sam cijeli WG i KC i jedva našla dva donja dijela trenirke za Luku, nigdje ništa u našoj veličini, ovo što sam uzela sam previše platila pa nisam niti sretna. Našla u Benettonu.

palunkica je napisao/la:Ja sam gledala trenirke u Oviesse u subotu u WG.

Daj mi molim te objasni gdje je ta trgovina u WG-u. Sve sam pretražila, nema je niti na popisu trgovina :conf

14 ruj 2010, 20:21

OVS piše

14 ruj 2010, 20:22

E da, Zara ima velikih veličina (za nas) ali ima dva para njihovih trenirki i jako su mu široke u struku, čak niti vezice ne pomažu (a i komplicirano mu je s njima, na kraju ih skine i te vezice postanu dio igračaka).

14 ruj 2010, 21:14

Ja sam zadovoljna sa ova dva donja dijela iz Zare, barem zasad. Pogotovo je crni odličan. :dada Jest da ga stegne u struku do kraja :lol ali to mu vezanje nije problem.

14 ruj 2010, 22:47

Zapravo nisu loše te iz Zare, no Luka je ekstra mršav i onda moram stegnuti s tom špagom pa mu se to zapetlja pa on ne zna to otpetljati pa onda završi s time da izvuče špagu pa mu padaju... Na kraju sam stavila unutra gumu i prilagodila njegovom struku jer orginalna guma je prošivena pa se ne može odvojiti. Na koncu me to sve živciralo i odustala od Zare.
Inače, ostatak hlačica se dobro drži. Jeino su mi čudne veličine, njemu je 128 aman taman već duugo, a viši je do toga. I Benetton sam mu uzeča M veličinu hlača (130), L mu je preveliko.

14 ruj 2010, 22:54

u c&a sam uspjela uloviti jednu za 39 kn i fenomenalna je
inače okaidi mi ima dobre i trenirke i tajice

14 ruj 2010, 23:01

Za cure ima tajci dosta, baš sam gledala, ali za dečke je koma izbor. Kaže mi ženska u Tezenisu da im donji djelovi trenirki za dečke odu u roku od par sati :dunno

22 lis 2010, 12:14

Dizem topik, zahladnilo je, a ja trazim deblje donje dijelove trenirki za svoju curu, dvojka, tj. 90 cm. Ajme, valjda mi nece trebati obici toliko ducana kao u rujnu :/ Help! :gace

22 lis 2010, 12:19

mi smo deblje našli u lantei (vrtuljku) i zari, za decka doduse :mah

22 lis 2010, 12:21

da, u vrtuljku ima ali je nama filmarova dvojka ooogrooomna, a jedinica premala (inace imamo tri godine).

22 lis 2010, 12:22

Trini :hug
Mislim da ćeš se ipak nahodati jer naći donji dio trenirke mi izgleda kao dobitak na lotu. Bila sam u u H&M-u u Grazu (prije 2 tjedna) nula bodova. TL nema ništa, jedino možda da odeš u Opremu, Vrtuljak ili možda u Namu. Za drugo stvarno ne znam.
LP

22 lis 2010, 12:36

eh, sjetih se još i Iane - tamo ih je bilo prije 2-3 tjedna, debljih, i kao taice (al potputrane) i baš klasični donji dio trenirke

22 lis 2010, 16:14

Amadeus- neki dan sam tamo kupila za svojega.

22 lis 2010, 21:16

U Mani - jučer kupila svom, ali 10-ku za nekakvih 60-ak kuna s popustom, deblje donje dijelove.

Ima i malih brojeva :mah

25 lis 2010, 10:03

U Mani je najmanji broj 4 :( Bila u Amadeusu u Ozaljskoj, tamo nije bilo, potrazit cu neki drugi - Viva42, u kojem si ti bila?

25 lis 2010, 14:19

Ja sam bila u onom njihovom hangaru u Dugavama.

25 lis 2010, 14:24

Trini sad vidim da si MTČ fun, ako je to što ja mislim, imaš u centru na Vrbanima njihov dučan. Ja sam bila prije mjesec dana i rekla teta da će dobivati nešto.

25 lis 2010, 14:41

- kupila u OVS-u jedne deblje, dole stisnute, gore imaju špagicu, al ta špagica se ne da stisnut koliko nama mršavcima treba, a nisu bile ni jeftine :/

25 lis 2010, 15:00

kupila u OVS-u jedne deblje, dole stisnute, gore imaju špagicu, al ta špagica se ne da stisnut koliko nama mršavcima treba, a nisu bile ni jeftine

Off the topic - MM neki dan poslao malu u vrtic u trenirci kojoj je ispala ta spaga, niti tete nisu reagirale iako su imale rezervnu u pricuvi, pa je dijete cijeli dan provelo drzeci trenirku u struku da joj ne padne na koljena :angry

26 lis 2010, 12:21

a gdje da kupim donji dio trenirke veličine 134/140?
Ajme, da neka krojačica čita ovaj topic, imala bi mušterije :dada

26 lis 2010, 12:29

Ja u sve sa špagicom gore uvučem gumu pa su taman. I onda obično maknem tu špagicu jer samo smeta. Sad sam se zeznula i kupila u Zari dvoje, ne može se uvući guma jer je otraga ta rupa kroz koju ide špagica preštepana. I kaj sad?

26 lis 2010, 12:36

Palunkice, pažljivo raspori taj dio gdje je popreko proštepana. Ja to na Zarinim uredno napravim i uvučem široku gumu.

26 lis 2010, 12:37

A da li onda trebam taj dio natrag zašiti ili ne? Čini mi se da je špagica prišivena tamo

26 lis 2010, 12:39

U principu ne trebaš, ali je bolje da priheftaš malo da se ta široka guma koju uvučeš ne može frkati.

26 lis 2010, 13:01

Ajme, da neka krojačica čita ovaj topic, imala bi mušterije

Mogao bi se dobar biznis pokrenuti :dada
Odgovori