Sada je: 05 kol 2026, 22:04.

Da rezimiramo na jednom mjestu: koža ili štof?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

koža ili štof?

koža
22
61%
štof
14
39%

Ukupno glasova : 36

Re: Da rezimiramo na jednom mjestu: koža ili štof?

PostPostao/la happy071 » 12 svi 2010, 13:13

Meni kod štof izvedbi dolazi u obzir samo one koje imaju skidajuće i perive navlake

Moja, vec spomenuta, garnitura ima te skidajuce navlake ali nema bas puno koristi od toga. Kod prvog povracanja moj tata je u panici zgrabio prvu krpu koja mu je pala pod ruku da to brise. A krpa je, je li, bila crvena. Tako da na tom mjestu blago prosijava jedna blijedoroza fleka i nikakvo pranje tu ne pomaze (tako da okrecem jastuk na drugu stranu da se ne vidi :lol ). Pa onda kada se sjetim faze skidanja pelena i strepnje da se dijete ne popne na trosjed, a naravno popelo se i naravno, popisalo :mrgreen I ima jos toga...pa ti uzmi stof :loce
Faris 15.05.2005.
Nidal 01.09.2006.
happy071
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la adea » 12 svi 2010, 13:47

LiK, taman sam si pomislila, dobro je, nisu moja djeca jedina, kad ti napises da se salis.

Prije ovog koznog smo imali krasnu narancastu microfibru i bas je bila lijepa. Ah, imala sam samo jednog malog bebaca i nije bilo tesko oprati kad bi bljucnuo ili vec sto. Ali onda se kolicina incidenata i kolicina djece povecala i ispalo je da MANI SE CORAVA POSLA, tko bi to stalno prao i cistio. Uglavnom, poslali ga dalje.

Imala sam i krasne microfibra zute stolice i bas su se dobro cistile. Onako sa spuzvom ih prebrises, osuse se i ko nove. Prvih 20 puta. Onda su iz dubine pocele izlaziti i stare fleke a i zahtjevi su bili sve veci (ketcup, cokolada i sl.), postale su neocistive. Pa sam stavila navlake (koje su stalno padale) i stalno se prale. Preporodila se otkad imam kozne.
adea
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la LiKmama » 12 svi 2010, 14:16

adea je napisao/la:LiK, taman sam si pomislila, dobro je, nisu moja djeca jedina, kad ti napises da se salis.

O, nesporazuma. Ma ne salim se u vezi s tim, moji decki JESU takvi, totalni ludjaci. :lol

Rekla sam Mirbi da se salim, u vezi s ovim:
LiKmama je napisao/la:
Moji su sitno divlja djeca

khm, i moji.
Sto me sjeti, Mirbi ima cure. Mozda je u tome fora. :lol

odnosno ne mislim da cure nuzno po cijele dane sjede za stolom i citaju ili crtaju.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la Lena » 12 svi 2010, 14:19

happy071 je napisao/la:
Meni kod štof izvedbi dolazi u obzir samo one koje imaju skidajuće i perive navlake

Kod prvog povracanja moj tata je u panici zgrabio prvu krpu koja mu je pala pod ruku da to brise. A krpa je, je li, bila crvena. Tako da na tom mjestu blago prosijava jedna blijedoroza fleka i nikakvo pranje tu ne pomaze (tako da okrecem jastuk na drugu stranu da se ne vidi :lol ).

nevezano uz to koje su nam presvlake draže, probaj ubaciti to u onaj prašak iz DM-a za upijanje boja s pofarbane odjeća. U Muellerima imaš čak za kupiti i za tkanine koje ne podnose velike temperature. Mislim da će ti uspjeti. Meni barem je uvijek riješilo problem obojanog veša. :dada
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la happy071 » 12 svi 2010, 16:41

Lena probacu i to. Vec sam pokusala sa Vanish-om, i da dodam deterdzentu i da natrljam ali nije pomoglo. S obzirom da sam se ja vec oprostila sam njom (presvlakom) sve opcije su otvorene pa sta bude.
Faris 15.05.2005.
Nidal 01.09.2006.
happy071
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.