Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
22 lis 2010, 14:16
I meni su poprilično išli na živce, ma čak i nisma nešto previše kupovala kod njih, kad evo sad mi baš žao što su se našli u takvoj situaciji

Ipak se mislim koliko je tu truda i novaca uloženo, a o izgubljenim radnim mjestima da i ne pričam!
22 lis 2010, 15:05
ivanaiv je napisao/la:pitam zasto veli mi smo drugi Pevec.
da tužno

izbacuju skroz robnu marku Coconut, i tu proizvodnju...
radnici ne dobivaju plaće...
meni je žao, jer je na našem tržištu ionako premala ponuda robe za klince po ok cijenama.
samo nas H&M može spasiti
22 lis 2010, 15:19
Znači, moje sumnje se obistinjuju. Kod nas u Vk nema apsolutno više ničeg na policama. Drže i vade ljetnu robu na police. Jadno. A baš sam voljela tamo kupovati.
22 lis 2010, 18:05
Ja osobno nikad nisam voljela taj TL i činjenica je da je većina robice jako nekvalitetna i igračke većinom jeftini plastičnjak ili figurice iz crtića (koje djeca ionak previše gledaju). Meni falit neće...
22 lis 2010, 18:05
U Samoboru su ga zatvorili

...sada moram u Zg po igračke.
22 lis 2010, 23:21
Fora je sto kod nas uopce nisu nista snizili....
24 lis 2010, 12:39
I neka, uvijek mi je bilo zlo od Bonova Djeda Mraza koje smo morali iskoristiti kod njih.
U to vrijeme uvijek digli cijene.
I nikad, ama baš nikad nisu imali Lego kocke na popustu.
To sam uvijek nalazila u Austriji.
Nadam se da će se otvoriti nešto pametnije.
24 lis 2010, 18:08
zbilja im je ponuda slaba za male bebe
trazila sam bebe hobotnice za kupanje, kaze zena na blagajni da ih nemaju vec mjesecima i da ne zna hoce li ih dobiti. Trazila sam skafander pa ih nisu jos dobili. Kad ce ih dobiti? Na proljece?
Slab izbor bodica za bebe, mozda tu i tamo neka igracka je ok ali uglavnom nista spektakularno. Meni je sad glavni izvor jeftinih i dobrih stvari C&A dok se ne otvori H&M. I neki put zna biti bodica po 15-20 kuna u Intersparu. Ima netko jos neku dobru ponudu?
E da, moram kupiti kinderbet, pa sam mislila uzeti kod njih onaj sto poslije moze biti krevet (kosta oko 1400 kn ). Imate mozda neku sugestiju, mozda bolje kupiti obican kindac pa onda pravi krevet?
24 lis 2010, 18:19
jedan mali mis je napisao/la:zbilja im je ponuda slaba za male bebe
trazila sam bebe hobotnice za kupanje, kaze zena na blagajni da ih nemaju vec mjesecima i da ne zna hoce li ih dobiti. Trazila sam skafander pa ih nisu jos dobili. Kad ce ih dobiti? Na proljece?
Slab izbor bodica za bebe, mozda tu i tamo neka igracka je ok ali uglavnom nista spektakularno. Meni je sad glavni izvor jeftinih i dobrih stvari C&A dok se ne otvori H&M. I neki put zna biti bodica po 15-20 kuna u Intersparu. Ima netko jos neku dobru ponudu?
E da, moram kupiti kinderbet, pa sam mislila uzeti kod njih onaj sto poslije moze biti krevet (kosta oko 1400 kn ). Imate mozda neku sugestiju, mozda bolje kupiti obican kindac pa onda pravi krevet?
Ako si izvadiš njihovu karticu, onda bi trebala na kindač imati 21% popusta, a ako kupuješ na žitnjaku onda još plus 15%.
24 lis 2010, 18:25
imam Magma karticu, znaci 21% popusta i jos 15% ? Vjerojatno za kes placanje, ne?
24 lis 2010, 18:31
jedan mali mis je napisao/la:imam Magma karticu, znaci 21% popusta i jos 15% ? Vjerojatno za kes placanje, ne?
Mislim da ne.

Pogledaj si na njihove stranice do kada to vrijedi.
24 lis 2010, 19:52
Popust vrijedi za sve vrste plaćanja.
Otišla vidjet, skoro sve je razgrabljeno, barem od onoga što sam ja tražila..
Meni je žao zbog TL iako nisam baš nešto puno kod njih boravila, ali bolji su mi uvijek od One to play dućana

Sad pak ne znam gdje ću brzinski kupovati neke stvari koje sam tamo nalazila
24 lis 2010, 20:01
21 %
pa 15 %
sto je skupa ispadne cca 33 % (jer se ne zbrajaju popusti, vec prvo jedan pa drugi, tak nekak)
bez obzira cime platite
i da, nema baš bog zna kaj, ali ne zbog navale, nego jer im nova roba ne stize
ev. se isplati kupiti igracke za blagdanske poklone...
24 lis 2010, 20:02
kruna je napisao/la:Popust vrijedi za sve vrste plaćanja.
Otišla vidjet, skoro sve je razgrabljeno, barem od onoga što sam ja tražila..
Meni je žao zbog TL iako nisam baš nešto puno kod njih boravila, ali bolji su mi uvijek od One to play dućana
Sad pak ne znam gdje ću brzinski kupovati neke stvari koje sam tamo nalazila
isto ovako!
24 lis 2010, 20:03
A meni se baš činilo da ima svega na Žitnjaku, iako mi tih 33% nije jasno kako ispadne 21+15
24 lis 2010, 20:30
palunkica je napisao/la:A meni se baš činilo da ima svega na Žitnjaku, iako mi tih 33% nije jasno kako ispadne 21+15

ispadne. uzmi da je nešto 100 kn pa računaj ...ispadne zapravo 32,85 posto