Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

05 sij 2011, 11:37

moras skinut. klavir imamo :dada

05 sij 2011, 11:41

slično kao mačka je i neki talking gremlin. moj nas i s time gnjavi :lol
i ima neke igrice pingvine, ptice i ne znam ni ja kakve još.

10 sij 2011, 01:49

meni su u T-com centru prebacili sve kontakte s Nokie u ajfon.
danas sam dala Dneisu mačku - nisam ga mogla odvojiti od nje.
I obožava Christmas sounds - super mu je to vježba za finger-point.
Moji stariji su si skinuli Restaurant (moraš sasjeći hranu na što više dijelova), jednoruki jack, farm, itd.
Ja poludila s pisanjem na njegovoj tastaturi i platila si aplikaciju 1hand - kao klasična tastatura.
Još uvijek se učim kako intuitivno koristiti taj mob :ajme

12 sij 2011, 00:31

Help help!!!
Vec mi se drugi puta dogodilo da krenem skidati neku aplikaciju i pise mi kad ju potrazim da sam ju skinula a meni ostala visjeti ikonica na screenu na kojoj pise waiting.... jebo ih waiting.
Sad tu ikonicu niti mogu maknuti (nema krizic pokraj sebe) a niti mogu aplikaciju ponovo instalirati kad mi kod nje pise installed. :aaa

12 sij 2011, 01:17

ja barem znam šta moj iphone ima - u recovery modusu je. i sad treba iz tog izaći. tražim tutoriale po jutjubu. vidim da nisam jedina koja ima taj problem, ajd to me barem tješi, al sve ponuđeno ne fercera.

kad sam ugledala ovaj filmčić, konačno sam shvatila kako se zove problem koji nas muči:
http://www.youtube.com/watch?v=WVGLS3KO ... re=related :hahaha :hahaha

na nekim stranicama sam pročitala da jailbreak nije ilegalno. tj ne vodi do jailhouse rocka :mrgreen al dok ja do tog dođem, kuku lele.

12 sij 2011, 02:09

Ja sam rijesila svoj problem :yess . Updatejtala sam i-tunes na laptopu i sync sa iphonom i sad mi sve radi. Koja je ona app. s menstrualnim kalendarom?

12 sij 2011, 03:15

nisam ništa uspjela. vidim da se nešto dešava i kao da se riješava i onda pritisnem i restore i sve ide i nakraju mi veli da mi sim kartica ne valja. možda i ne valja, al prije sam ju mogla bez problema koristiti. :(

12 sij 2011, 09:02

Tanja, FMC :) .
Vjerojatno ima i drugih, ali FMC je in :cool ... mozes si stavljati tockice... plave za protected intercourse, a crvene za unprotected.... :kima

12 sij 2011, 12:34

meni je appbox lite super za kalendar....ima jos hrpu drugih korisnih stvari unutar nje.

Moj M. jučer uspio uninstalirati mačku...grrrr.... tako da smo opet na free verziji.... Gremlina imamo i mi....ali nema do talking toma.

12 sij 2011, 13:22

Fala JiA, skinula sam ga (nema crvenih tockica kod mene, NEMA :mrgreen ).

12 sij 2011, 13:36

tanjabb je napisao/la:Fala JiA, skinula sam ga (nema crvenih tockica kod mene, NEMA :mrgreen ).

:lol
nema ni kod mene :mrgreen

14 sij 2011, 02:00

skinula hrpu edukativnih igrica za Denisa: memory, matematike, učenje engleskog i nešto zabave (spužva Bob, Djed Mraz)

24 sij 2011, 01:29

mama courage je napisao/la:nisam ništa uspjela. vidim da se nešto dešava i kao da se riješava i onda pritisnem i restore i sve ide i nakraju mi veli da mi sim kartica ne valja. možda i ne valja, al prije sam ju mogla bez problema koristiti. :(

mc, jesi li uspjela?

i ja imam isti problem, zapela u recovery modu :ajme

kako to riješiti?

31 sij 2011, 13:00

ovaj vikend si stavila free aplikacije T-imenik i Plati - za plaćanje parkinga i tram karte.
Platila aplikaciju POI Croatia - oduševljena s njom.
Još razmišljam o Croatian Traffic

31 sij 2011, 13:02

moji klinci obozavaju igrati ovu igricu cut the rope...meni je danas super posluzila aplikacija shazam: prislonis mob na zvucnik i on ti veli koja pjesma svira...

31 sij 2011, 13:14

shazam je Ok ali ako imaš free verziju, onda prepoznaje smao 5 pjesama mjesečno.
A što se tiče te igrice, mene je moj stariji laganini žicao da mu je kupim; iako je uživao i s idiotskom igricom što bržeg odmotavanja toalet papira :ajme

31 sij 2011, 21:24

gdje skidam te aplikacije ? kako ? :ajme

31 sij 2011, 21:27

jao, jao, DA :cool
polako ajmo.
registrirana si na appstore?
imas ikonicu appstore na iPhone.
unutra milijun cuda.
biraj ;)

31 sij 2011, 21:28

preporucam whatsapp aplikaciju.
chat, sms, mms, voice message izmedju iPhone, Blackberry, Nokie i Androida.
Radi besprijekorno.
0,99 USD

31 sij 2011, 21:34

JiA, za to moraš biti na wifiju?

31 sij 2011, 21:35

ne

31 sij 2011, 21:39

jel mi to skida s kartice ili mobitela, a free ?

31 sij 2011, 21:41

free ne skida nista.
ono sto kosta, skida ti sa kartice koju si prijavila kod registracije u appstore.
a imas podijeljene aplikacije na free i one koje nisu, pa na one najpopularnije, pa po kategorijama....

01 vel 2011, 08:24

one free nisu zapravo free ? ono gdje pise top free ? tih sam si nesto naskidala :) hvala ti , sve sam uspjela :up

01 vel 2011, 12:20

free su free, doći će ti na mail obavijest da si skinula aplikaciju tu i tu i da je cijena 0 dolara.

01 vel 2011, 14:42

uspjhela si skinuti svasta, ukljucujuci viber za besplatne razgovore za one koji ga imaju instalirane pa eto preporucam .
jia jel taj program isto ima besplatne razgovore i smsove izmedju korisnika ?

01 vel 2011, 14:46

sms i chat, nema razgovore

01 vel 2011, 14:59

DA, pripazi, nisu ti besplatni razgovori jer ipak koristiš Internet konekciju. Besplatni su ako se prikačiš na neki wi-fi koji je za tebe free.
iphone guta internet jer bez njega je napola slijep. Zato si skini AutoWiFi Lite koji će naći najbližu otvorenu wi-fi mrežu (ako postoji). Ja sam zato i skinula konekciju na Internet i svaki čas me upozorava da nije spojen na Internet (što znači da se pokušavao).
Vecernji list je isto OK. TV rapsored, FMC (kalendar mestruacija), GContacts Lite (da mogu formirati grupe)
Instalirala sam fring ali ga još nisam probala

01 vel 2011, 16:13

imam 2 gige u racunu ukljuceno. mislim da to ni u kom slucaju ne bi smjelo probiti. samo zvanjem i skidanjem aplikacija ili gledanjem mailova.
moj nije stalno na netu nego kako kliknem nesto poput maila se spaja.
na toj aplikaciji whatsapp meni nudi call. buraz mi ima blueberri pa bi mi to bilo zgodno za free call.
dal je ta naknada na whatsappu jednokratna ili stalno skida lovu ?

01 vel 2011, 16:20

naknada za aplikaciju je jednokratna. i ja sam mislila da se može zvati, ali čitala sam detalje o aplikaciji i nisam naišla na free pozive. :dunno
DA, ja surfam vani koliko god mi se hoće, doma se spajam autmoatski na wifi i nikad nisam prešla 2 gige
Odgovori