Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Naručivanje školskih knjiga preko interneta

22 kol 2011, 10:51

Evo da i ja pohvalim e-kupi.Stiglo sve na vrijeme mene nije bilo doma pa me jadan dostavljač zvao 5 puta a ja mob. ostavila u autu..Ja zaboravila napisati i muzev broj tel.Na kraju ga muz skuzio na ulici kako se vrti pa ga pitao je li mu treba pomoć. :D Umrli od smijeha obojica kad su shvatili da u stvari traži našu kuću

22 kol 2011, 13:04

ja sam isto uzela preko e-kupi....4 puta mi obećali dostavu, 4 puta nije stiglo, 4 puta sam ih zvala i svaki put dobila novi termin.
Dok konačno jedna djelatnica nije provjerila temeljito sve i otkrila da je problem bio u jednoj gumici, koje nije bilo na skladištu i zbog tog je sve kasnilo 2 tjedna. :whew

23 kol 2011, 13:01

Uzela preko e-kupi, u utorak naručila, a u srijedu stiglo. :)

23 kol 2011, 15:20

lastavica je napisao/la:jel netko naručivao preko Školske knjige, zanima me da li oni omoti koje nude zaista pašu na knjige ?

Pašu :dada

02 ruj 2011, 15:44

Naručila preko Š.K., dobila knjige ali ne i omote, imali su neku zbrčku, ok ajde, ali
ovaj tjedan mi stalno govore kak su omoti krenuli prema meni a nikako da stignu.

Dok im nisam nastupila malo grublje i sad već bezobrazno pa su ipak provjerili
i jao eto nema mojih omota, tek će ih naručiti možda dođu drugi tjedan.

S time da ovo nisam sebi naručivala pa mi je veći bed,
ok moram priznati moja narudžba je stigla ok,
ali ja sam naručila 02.07. pa je i za očekivati. Iako ova druga je samo 10 dana kasnije. :roll
Odgovori