Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: marshmallow

14 vel 2012, 18:21

budem, bez brige :lol

14 vel 2012, 18:24

znam, kur, ovaj kuvarice ;)

14 vel 2012, 19:13

:liza

14 vel 2012, 19:32

mislim da marsovka traži mcvitie's munchmallow koji su se pojavili devedesetih kod nas, a po kojima je crvenka uzela i jaffa kekse, zar ne? nešto kao ondašnji istočnjački plagijat nepoželjnih zapadnjačkih proizvoda.
i ja se iz prošlog stoljeća sjećam tog crveno-bijelog papira. najveća je razlika bila u kvalitete čokolade.

ove sljezovi kolačići (koji u sastavu uopće nemaju sljez) odlični su u ovom kolaču:
rocky road brownies
slika

navodno su dobri i kad se umaču u rastopljenu čokoladu

14 vel 2012, 20:08

I dalje me niste uvjerile da u tome ima sljeza :basnecu

14 vel 2012, 20:21

naravno da ima, odlicni su protiv kaslja, rekoh ti. :faca

14 vel 2012, 22:22

marsovka, to je to, definitivno. i definitivno su bili puuuuno finiji nego crvenkini :dada

Danci, ljubim te u celo, jel da nisam luda :lol Pretrazila sam cijeli net i nigdje se ne spominje da su kod nas postojali ti drugaciji nego Crvenkini :loce
I da, cokolada je bila puno ukusnija :dada

Jao sad mi i od ovih palacinka cure sline. Srecom pa nemam mikrovalnu pa necu sutra trcati u Muller po sljezove kolacice u kojima nema sljeza :lol

Anlan, aj napravi ovo sa slike pa me pozovi :mrgreen . Izgleda prefino :liza

14 vel 2012, 22:27

marsovka je napisao/la:I da, cokolada je bila puno ukusnija

ne samo čokolada. biskvit je bio finiji, ono bijelo punjenje manje slatko. nije se toliko osjetilo škripanje šećera pod zubima, bilo je mekanije (i onda se pitam zašto nikad nisam bila mršava :lol )

14 vel 2012, 22:32

nije se toliko osjetilo škripanje šećera pod zubima

:dada :zivili

14 vel 2012, 22:59

Marsmallow su jedini lollies koje ja jedem i kradem ih djeci. Ovdje ih neki ubacuju u kavu.

15 vel 2012, 09:37

ajd pogodite sto sam jutros doruckovala? :ajme :ajme :ajme i jos sto puta :ajme

15 vel 2012, 09:38

navodno su dobri i kad se umaču u rastopljenu čokoladu

jesu.
:ajme

15 vel 2012, 09:58

pa hebemu, morat to ić sad kupit :gaah

15 vel 2012, 11:29

ovaj topic cu si bookmarkati da imam kad mi je potreba da mi se okrene zeludac... koje ste sve kombinacije nabrojale - meni je to sve mega-bljak :ne

15 vel 2012, 12:08

I meni zvuči mega bljak ,al kad je svima tak fino ,možda bi imeni bilo :ajme sad ću to još ići isprobati. :loce

15 vel 2012, 14:04

mrs. eastwood je napisao/la:ovaj topic cu si bookmarkati da imam kad mi je potreba da mi se okrene zeludac... koje ste sve kombinacije nabrojale - meni je to sve mega-bljak :ne

ma nije bljak, jako je fino, ja se bojim da ću ovaj topic morati staviti na ignore (ako je to ikako moguće :lol ) jer ću doći u napast a to ne bu dobre :ne

26 tra 2012, 14:50

shnito, ako nisi vidjela, u lidlu je u tijeku američki tjedan i ima tih tvojih djidja za kupiti. :dada
Odgovori