ivana7997 je napisao/la:nemoj sugamane u ovaj topic, to imamo na 20 stranica, jedva je stalo
mislim da ne prođe tjedan da se tog topica ne sjetim

Sada je: 01 kol 2026, 23:48.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
ivana7997 je napisao/la:nemoj sugamane u ovaj topic, to imamo na 20 stranica, jedva je stalo

to je genetika, izgleda da sam povukla na svoju babu koja je bila bolesno pedantna i ravnala robu u ormaru drvenim metrom
da se razumimo to ipak ne radim... još 

Ja svako malo navratim pročitati jesam ja stvarno jedina koja stalno pere ili nas ima još
ne miriše mi roba jako po deterdžentima, ali volim da je friško oprana...

Nana1971 je napisao/la:već sam se ranije čudila curama koje svoje hlače peru nakon jednog nošenja, mislila sam da sam valjda ja čudna, al vidim da nisam jedina čudakinja
ne sjedim vani po klupama ni po zemlji, guzu sa kućnog kreveta prebacim na sjedalo u autu pa na uredsku stolicu (na kojoj samo ja sjedim). ako se na zakapam nečim jedući, ne vidim potrebe da svaki dan perem hlače ili suknju/haljinu.

.
) skrati vunene stvari, ne možemo se čudom načuditi kako mm još zna narasti pa rukavi pulovera postanu kratki
- srećom nema puno pulovera 

sigurna sam da sam se sad urekla
Vicky & Mama je napisao/la:Ispadam ode najluđato je genetika, izgleda da sam povukla na svoju babu koja je bila bolesno pedantna i ravnala robu u ormaru drvenim metrom
da se razumimo to ipak ne radim... još
još si ti dobra draga moja 
baba je ušla u legendu
)

pčelica_maja_23 je napisao/la:ee da isto, i ja kad sam trčala navukla bih majcu dva puta na sebe. osuši se a ionak sam sama vani u maksiću. ko me šnjofa. a sebi sam ok i ne smrdim jer se perem i koristim dezić. ionak se nakon trčanja moraš tuširati.
ma samo je stvar u tome kojoj grupi želiš pripadati east, nama koje se krećemo okolo pomalo šporke ili onima koje svaki dan sve vrte na centrifugi!!
Come to the dark side![]()

pčelica_maja_23 je napisao/la:ja nosim i traveršu/šircl/pregaču, imam robu za po kući i za van
a ako kuham nešto što baš jako "miriše" ili frigam ribu, samo to ostavim preko noći da se prozračipčelica_maja_23 je napisao/la:Come to the dark side
stink with us!

upalim neku seriju, film, sjednem i peglam i peglam, to mi dode kao meditacija
) minjam lancune svaki tjedan, a palim masinu nekih 3 x tjedno i to mi se cini ok, nekad to budu 2 masine zaredom dan za danom, pa onda bude pauza od nekoliko dana, ali uvik ispadnu 3 masine tjedno
Nana1971 je napisao/la:stink with us!

Nana1971 je napisao/la:stink with us!
lude ste!
i zato mi cilu zimu stan izgleda kaotično jer stalno nešto perem i sušim

Hlače/ tajice još nekako da, ali majicu ne. Ne mogu si pomoći oko toga i ne perem to na nekom dvosatnom programu pranja već na 40 stupnjeva 45 minuta. Imam i neki fitness program koji pere pola sata, taman da ispere znoj. 

, ona mi pobere suhu robu i donese u kuću (sušimo u garaži odnosno tamo gdje nam je peć za centralno). Slažem i peglam vikendom, uglavnom peglam samo košulje. Robe ima svaki dan puna košara. Uz dvije tinejdžerke, dva dečka, dva sportaša, dvoje odraslih koji radimo u uredu ... svaki dan je dovoljno za bar jednu mašinu šarene robe. Kad dođem doma preoblačim se u staru robu za po kući i za kuhanje ali i to mijenjam ako mi smrdi po kuhanju i hrani. Preoblačimo se svi kompletno svaki dan za vrtić, školu i posao, mi veći nosimo iste hlače i po nekoliko dana ali ovi manji mijenjaju sve. Subotom perem posteljinu (ne presvlačim sve krevete svaki tjedan jer jednostavno ne stignem) i naravno sve ostalo. Ručnike i kuhinjske krpe na 90, posteljinu na 60, sve ostalo na 40. Posteljinu, ručnike i čarape i gaće sušim u sušilici, ostalo samo provrtim u sušilici kad je suho i pobrano da "smekšam" robu da se lakše slaže. Specijalnu L robu za trening čuvam i perem u hladnoj vodi na ruke da se ne uništi u mašini. Isto tako na ruke perem osjetljive grudnjake. Treba li reći da stalno imam puno robe u pranju, na sušenju i na čekanju 
koji je par dana bio na toćanju u ormaru a onda back to kanta....Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.