Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
24 kol 2012, 15:08
sada sam skidala aplikaciju za starijeg sina da si u nju upisuje sto ima za zadacu i kada su mu testovi, a aplikacija alarmom obavijesti o testu , aplikacija za skolski raspored itd. Ima zbilja super besplatnih i korisnih aplikacija
daj koje su to. kako se zovu.
24 kol 2012, 20:02
myHomework
timetable
GPSParking (zapamti gdje si parkirao auto)
iHZnet - raspored vlakova
iZoviTaxi - izračunava tarifu za razne prevoznike
ZGTraffic - promet u Zagrebu
Celsius - jako dobro prikazuje podatke o vremenu kao i Weather
Pošta - sve o poštanskim uslugama, brojevima, kastlićima itd
HAK - stanje u prometu
Croatia POI - gdje se nalaze najbliže trgovine, bolnice, banke itd
Croatia Traffic&Weather - ima sve ovo gore u jednom: stanje na cestama, POI, cijene goriva, garaže (slobodna mjesta), prometne kamere itd
My Data MSG - za detaljno praćenje potrošnje prometa (koje aplikacije i kada)
Shop list free - jako zgodno za listu za kupovinu
Stickies - kao post it za podsjećanje, zaljepi se za glavni ekran
01 ruj 2012, 22:40
Emoji tipkovnica je inače na 4s već instalirana, samo se doda kao nova tipkovnica.
Nego, koristim facebook aplikaciju i odnedavno mi ne da okrenuti u vodoravno, to sam koietila za pisanje uglavnom... Već me to živcira. U postavkama aplikacije nema ništa u vezi toga, na svim drugim aPlikacijama normalno radi i okomito i vodoravno. Ima netko možda sličan problem?
Ja sam otkrila aplikacije za vježbanje... Skinula sam par pa ću vidjeti koja mi odgovara, između ostalog neke sa vježbama za leđa... Možda pomogne...
03 ruj 2012, 08:13
neda se okrenuti mislim da je novim uploadom promjenjeno i jedva cekam da to netko skuzi i vrati na staro i mene izludjujeeeeee
05 ruj 2012, 18:29
Ajde, dakle nisam totalno otupila, kako se nitko niej javljao, rekoh tko zna kaj sam zeznula...

i mene izluđuje...
08 ruj 2012, 10:06
heheheh ma tu sam ja ,samo nekad falim postove dok sve procitam
23 ruj 2012, 08:45
Da li mi se nesto moze poremetiti ako azuriram IOS? Ima dosta poboljsanja...
23 ruj 2012, 08:48
pa moze ko meni sve nestat

no unatoc losem iskustvu od zadnji put azurirala sam ovaj najnoviji i prezivila
nikakva poboljsanja nisam vidla osim neke ikonice pass nesto za koju nemam pojma cemu sluzi..
i znam da mi je nocas mob zvonio u pol noci nekom cudnom muzikom al ne znam zakaj
25 ruj 2012, 10:02
meni je brži

. Sada fotke možeš odmah na face postaviti, kada utipkavaš broj imaš puno veću tipkovnicu.
25 ruj 2012, 11:10
Nisam neke znacajne razlike primjetila.
Imam jos jedno pitanje: kod slanja sms-a da nisam skuzila kako slati na broj koji mi nije u kontaktima. Moze li se?
25 ruj 2012, 11:18
naravno da moze. samo prebaci tipkovnicu na brojeve i utipkaj broj.
fora mi je novost na 6-ici... odbijanje poziva sa porukom + podsjećanje na propusten poziv.
tkd. dodavanje fotki direktno u mail ( prije su se slale iz foto albuma, odn. kopi-pejst opcijom ).
isprobala sam i opciju: ne uznemiravaj
nisam sinkronizirala fejs profil sa ajfonom jer ne znam sto ce se dogoditi, kakva promjena? nadice, de malo poblize objasni, pls.
pass book mi se cini zgodnim za sve one silne billa, konzum, dm kartice koje vise necu morati nositi sa sobom, nego ce ih teta na blagajni skenirati iz ajfona.
al jos nisam otkrila kako da dodjem do toga

.
25 ruj 2012, 13:31
Jesa tako ali mi ni jedna poruka nije prosla dok nisam spremila u kontakte
Ali to mi rijetko treba... Isprobat cu ponovo, mozda se potrefilo.
03 lis 2012, 08:20
Nisam instalirala i necu jos jer se gubi googl map. To cesto koristim pa necu jos. Postoji integrirani facebook al to mi je nebitno. Necu skidat sesticu...
03 lis 2012, 08:35
ekly, gubis google map, ali dobijas tom tom nesto, za sto mm kaze da je bolje

, a moze raditi i offline. nisam probala. al de se raspitaj.
03 lis 2012, 09:20
meni stalno javlja grešku kad downloadam u Itunes novi software..skine ga i onda kad ga ide procesuirati javi grešku

, probala sam 3 puta...i nikako, čak sam i na drugi komp instalirala itunes i probala ( ima više radne memorije)...
03 lis 2012, 09:43
Mogu tu pitati, gdje da nađem preeekrasne

futrolice, tipa Minilabo ali ne tako skupe...
03 lis 2012, 10:08
Na ebay-u? Ja sam do sada sve furtrolice tamo kupila za po nesto sitno kuna
Skinula sam 6-ticu, isprobala nove mape i cini mi se da skroz ok rade

Imaju i navigaciju, skroz ok.
03 lis 2012, 10:16
Vec me glava boli od pregledavanja ebaya

ali nis me nije odusevilo. Stize mi jedna sasava s jedne druge stranice ali sad bi neku romanticno-poslovno-krasnu
03 lis 2012, 10:18
Onda javi kad nadjes, pogotovo ak je jos i jeftina
03 lis 2012, 10:24
ja još uvijek imam ljetni look - rastopljeni sladoled

ja sam zadovoljna s ovim prodavačem i njegovom ponudom
http://www.ebay.com/sch/internationalsale/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=200&_trksid=p3984.m1543.l2654
03 lis 2012, 18:15
E da, skupe su mi

pogotovo sto sam vec narucila pokoji mućak pa mi sinko sad ima svoje ajfone
03 lis 2012, 18:57
Nadice, ima zgodnih
04 lis 2012, 12:09
a kako se zove ta aplikacija za mape? moram je posebno skinuti ili?
12 lis 2012, 08:43
instalirala
14 lis 2012, 09:39
App je superrr vec probala thx na infu
14 lis 2012, 14:13
Nemam iphone, ali ako nekog zanima pomoć za učenje riječi iz njemačkog (možda za djecu nije loše) naišla sam na ovaj besplatni app:
https://itunes.apple.com/de/app/deutsch ... 56424?mt=8 Ne znam kakav je i jel radi, pa javite :-).
14 lis 2012, 21:25
Ja ne kuzim nis u toj aplikaciji, nemam pojma kak ju pokrenut, trazi me ime kompjutera i ip adresu i nis ja to ne kuzim. Sve mi je na engl.