Inače pijem Illy kavu i kupila sam one vrećice koje se mogu staviti u espresso aparat ali sad vidim da bi trebalo staviti poseban filter za te vrećice pa sam malo
Netko je pitao, ne, nisam uspjela skuziti kada mi kava u crvanoj gaggi ispadne fino.pjenasto, a kada ne. Bitno je vise faktora: da je aparat zagrijan, dobra kolicina kave, dobro nabijena ... i nista. Nekad ispadne super, a nekad tak-tak. Cak je i rodjak koji ima kafic radio kavu u njoj i bogami ni njemu bas nije ispala kremasta.
Mamin mačak, probaj uzeti od Illyja pods kavu ILLY kava je fenomenalna, meni ispadne brdo kreme, njami. No ja sam dobila i neki mali nastavak koji se ubaci u onu ručku da se ne bi desilo da kava samo procuri nego da se napravi ta fina krema.
Nazovi zastupnike i pitaj ih, meni je jedan tip (koji tam pakira aparate) sve lijepo i ljubazno objasnio jer sam ih nazvala i mislila kako nisam dobila jedan filter. Ja sam super zadovoljna
to ti je nekakav mali crni "čepić" koji se stavi u ručku u onaj utor. Nazovi uvoznike i pitaj. Pretpostavljam da si ti dobila 3 filtera (za jednu kavu, za dvije kave i jedan koji ima ugravirano slovo C, taj je za pods) ja nisam dobila taj sa slovom C, pa su mi objasnili zašto i kako i odmah mi je objasnio stvar s tzim pipcem i kaže da je to u novim aparatima.
Mi imamo ovaj i zadovoljni smo. Mm pije kratku crnu kavu i uvijek žuga kad u kafiću nije dobra, kaže da mu je ova odlična. Meni je isto super, još kad mi se da zgrijati mlijeko i napraviti pjenu odlično.
btw što se tiče bombica ja nemam namjeru kupiti nestleov aparat ali sjećam se kad smo bili u francuskoj, u iznajmljenom stanu bio je aparat na bombice robne marke iz njihovog nekog dućana kojeg ima na svakom kutku, ala kod nas konzuma i bilo je u dućanu 10 vrsta bombica sigurno, različitih cijena sve superjeftino u apartmanu je bilo i te skuplje i jeftinije, obe su bile ODLIČNE e ne kužim kako to lidl il netko ne proda, tu foru