Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: mirisni veš

20 kol 2010, 15:14

Ja isto sve perem sa bebicom :proljece

20 kol 2010, 16:42

lilly carice! mam dobijem info i sliku i sve...tnx draga!
info: veli mi Mm da je zeleni dreft s bebicom najjeftiniji u metrou....dobro dodje znati i to..
nego, jel netko spomenuo da onaj treci dreft (bice da je to ovaj za vunu i sl.) i nije bas nesto :conf
kak je to moguce kad je bebasti tak savrsen ;)

23 kol 2010, 08:39

Ja sam jučer upiknula zadnje dvije boce u Interšparu u CC1 i cijena za tri litre je 29,00 kuna. Cijena jedne litre je 19,99 Kn :roll
Jedva čekam danas prati veš :rolf

23 kol 2010, 11:42

A ja sam bila mjesec dana bez mašine na moru :place
Al evo me sad, jača nego ikada. Opremljena zelenim cocolinom i beba dreftom :D . I brdom prljave robe.

Za tamni veš sam dugo kupovala Coral u Mulleru i koristila ga bez omekšivača i svi su me ispitivali po čemu to fino mirišimo ;) , ali nekako mi predaleko ići preko cijelog grada samo zbog deterdženta, pa ga sad kupim samo ako odem do CC1.

24 kol 2010, 08:42

ja potegnem jednom do muellera i kupim tri boce corala za tamni ves :lol nista drugo mi ne valja

24 kol 2010, 09:39

Cure iz centra, ne znam da li znate, Muller na Trgu je sad pravi Muller (tako sam bar čula, nisam provjerila :dada ). Tako da ima sve stvari kao i onaj u CC1 ili u GM

24 kol 2010, 12:23

Muller na Trgu je sad pravi Muller

A što je dosad bio? :conf

24 kol 2010, 12:44

Dom trgovina d.o.o.

24 kol 2010, 14:57

Istina :up

26 kol 2010, 20:25

Bila sam i je, sad je na Trgu Muller - pravi Muller :joy Mam sam si kupila jedan Coral za tamni veš :joy
Palunkice hvala ti za informaciju :kiss

26 kol 2010, 22:06

probala bebicu i kokolino za tamni veš. valjda sam imala prevelika očekivanja :| kad toliko nakrcam bilo kojeg drugog omekšivača efekt mi je isti ako ne i bolji. čak mi se čini da su mi za bijelo pranje ručnici ostali tvrđi i grublji nego inače (inače obično koristim dm omekšivač a drag mi je i bijeli ornel na bebicu ako to još postoji).

28 kol 2010, 22:31

favorit, plavi lenor
isto mi je super rozi, lotüs lenor
i ljubicasti silan.
ta sva 3 najcesce imam i kupujem.

13 ruj 2010, 23:57

Curke samo da vam kažem da mislim na vas svaki puta kad perem veš :srca

22 ruj 2010, 09:25

ponukana ovim topicom kupila dreft s bebicom i dijete mi reklo da smrdim :sumo , a danas je i sama sebi smrdila :mrgreen

22 ruj 2010, 09:30

filipovamama je napisao/la:Curke samo da vam kažem da mislim na vas svaki puta kad perem veš :srca

:dada

zeleni dreft sa bebicom i ornel bijeli sa bebicom = nama dobitna kombinacija ;)

22 ruj 2010, 10:27

da li vam zeleni bebica dreft dobro opere bijeli veš na 60stupnjeva?

ja tekuće koristim za pranje na nižim temperaturama i uglavnom šareno...

22 ruj 2010, 10:31

lastavica je napisao/la:ponukana ovim topicom kupila dreft s bebicom i dijete mi reklo da smrdim :sumo , a danas je i sama sebi smrdila :mrgreen

:rolf

A koji omekšivač si koristila? Nemoj samo reći zeleni kokolino. Ubit ćeš mi skroz volju za vešom :lol
Sad me mami taj bijeli ornel. Odmah ga danas idem njušiti u dućan.

Noelle je napisao/la:da li vam zeleni bebica dreft dobro opere bijeli veš na 60stupnjeva?

ja tekuće koristim za pranje na nižim temperaturama i uglavnom šareno...

Bome, ja nasipam i vanisha uz beblji dreft.

22 ruj 2010, 10:34

joj filipova mama, ja sam o njemu ovisna vec negdje 6 godina i kupila bih ja tu i tamo neki drugi omeksivac, po preporuci frendica, tek toliko da promijenim i svaki puta sam jedva cekala da potrosim bocu da si ponovo kupim taj bijeli ornel...ovisna totalno...prasak i znam promijeniti, ali omeksivac nedam :)

22 ruj 2010, 10:35

samo nemoj kupiti krivi, ovaj ima bebicu i zuti cep (donedavno je imao bijeli cep pa se mozda jos negdje nadje staro pakiranje ;))

22 ruj 2010, 10:37

filipovamama je napisao/la:
lastavica je napisao/la:ponukana ovim topicom kupila dreft s bebicom i dijete mi reklo da smrdim :sumo , a danas je i sama sebi smrdila :mrgreen

:rolf

A koji omekšivač si koristila? Nemoj samo reći zeleni kokolino. Ubit ćeš mi skroz volju za vešom :lol

Nisam stavila nikakav omekšivač. Već ga duže vrijeme ne koristim no eto prilike da potrošim zadnji koji sam kupila. Nadam se da se nije usmrdio pa da joj smrdi uduplo :mrgreen

22 ruj 2010, 10:51

mika je napisao/la:joj filipova mama, ja sam o njemu ovisna vec negdje 6 godina i kupila bih ja tu i tamo neki drugi omeksivac, po preporuci frendica, tek toliko da promijenim i svaki puta sam jedva cekala da potrosim bocu da si ponovo kupim taj bijeli ornel...ovisna totalno...prasak i znam promijeniti, ali omeksivac nedam :)

Jao, jao meni ovisnici. Sad ga MORAM imati :ljubav A već imam doma 9 omekšivača :stup

A možda mi čak ovako povodljivoj (barem što se veša tiče) zasmrdi dreft jer čim sam pročitala da lastavičinoj malenoj smrdi, ni meni više ne miriši onako fino kao jučer :lol .
Zadnja izmjena: filipovamama; 22 ruj 2010, 10:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

22 ruj 2010, 10:52

filipovamama je napisao/la:
Jao, jao meni ovisnici. Sad ga MORAM imati :ljubav A već imam doma 9 omekšivača :stup[/quote]

:lol

dobra si

:lol

22 ruj 2010, 12:51

:strah :strah

22 ruj 2010, 13:07

kupila sam za probu Nila det za crni veš i evo za prvih par mašina mogu reći da mi miriši :dada
(Coral mi maaaaalo predaleko, ali s njim sam bila zadovoljna)

i zbog ovog topica sam poslala muža da kupi dreft (ali nemam pojma koji je kupio, rekla sam mu nek piše color, pa šta bude)

i dobila sam neko reklamno pakranje onih Arielovih "bombica" - OK mi miriši :dunno

zapravo mi je najveći problem tamni i crveni veš :/ ali evo ova kombinacija Nila i Ariel su zadnjih mjesec dana OK (vidjet ćemo kad krenem sušiti veš zimi)

23 ruj 2010, 09:16

jučer kupila Dreft i Cocolino - danas perem, pa vam javim.
Ajme meni, kao malo dijete nestrpljivo iščekujem rezultat :lol

23 ruj 2010, 09:54

e, ne zamjerite ako padam s marsa... sad dok cekam prvu bebu slusam sve (i svasta) sto mi govore... tako govore i da necu smjeti prati robu s omeksivacima... (imam mi smisla ako su neki agresivni...)

sad me zanima ovo sto vi spominjete proizvode s "bebom" isl. jesu li to proizvodi namjenjeni bas za bebe ili to tek tako???

23 ruj 2010, 10:25

mrs. eastwood - robica za bebe se pere bez omekšivača i uz duplo ispiranje

o temi - MM je donio svojoj majci tekući deterđent za oprati nešto usitno na ruke, Nilu color.
otkad sam ju prvi put stavila u mašinu, ovisna sam o njoj

23 ruj 2010, 10:34

samo da ubacim moj omiljeni omekšivač....mirisom bar...je žuti ornel-fashion milano...mmmmmmmmmmmmmmmm ;)

23 ruj 2010, 10:35

V. ima atopijski dermatitis, praktički od rođenja.
kad je bio manji, svaki omekšivač mu je smetao, i ovi koji su navodno "sensitive".
a tu na forumu su mi dali super savjet za mekanu robicu ;) dvije žlice oscta s malo vode umjesto omekšivača.
prašak što manje agresivan, dakle ariel i slični su no-no

sad koristim persil sensitive i froch aloe vera, nije baš najmirisnija kombinacija, ali malome ne smeta pa se držim toga

23 ruj 2010, 11:24

Ja sam trenutno na žutom Cocolinu.
Ipak je cocolino jači od ostalih, a moja stara mašina se hrani omekšivačem, pa ga moram maximalno stavit da se išta osjeti.

Nego jel ima kakvo dobro sredstvo protiv mrlja a da ne smrdi ko Vanish? Ili nedaobog onaj Opal :strah
Odgovori