Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Muller

01 pro 2010, 23:15

Kod nas sad ima nutelle ali fali puno igračaka. :ajme

03 sij 2011, 12:25

Ja sam iz Zg i mogu reći da stvarno već dugo kupujem u M! Nekako se uvijek najviše zadržim na slatkišima! mljaaac.....gumeni bomboni, tko ih voli..ima ih na kile!! :yess I naravno nezaobilazna milka!! Kao kad se ranih 90-ih išlo u Austriju! :lol
Uzimamo njihova sredstva za čišćenje..ono za staklo npr., a imaju super sredstva za čišćenje posuđa, recimo zeptera i tog tipa, i tko ima one staklene ploče za kuhanje, imaju one nožiće i nekakvu kremicu za uglancavanje! Također kupujemo prašak za čišćenje kuhala vode ili aparata za kavu od kamenca!! :dada
I naravno sve za suđericu, one osvježivače (traju mi nekako duže nego dm-ovi), a i tabletice su mi puno bolje! Evo sad mi je pri kraju prvo pakiranje i moram naglasiti da uopće nisam morala posebno dodavati sjajilo!!! :dada
Uglavnom....ruke pune vrećica kad izlazimo van!! ;)

03 sij 2011, 12:31

Mali_princ hvala za info!

03 sij 2011, 13:11

Kaj se tiče kuhala za vodu, meni frendica odala jeftinu tajnu- provreti malo limunske kiseline i pustiti malo da odstoji pa dobro isprati, meni kamenac ode bez problema!

A za Milku- ako volite inače tamnije čokolade, od srca preporučam Milku Zartbitter (ili Zartdunkel?) ups, zaboravila točno, nešto na "zart", ima neku crvenu prugu na omotu, meni je presavršena, a sve ostale Milke mi postale preslatke, ne znam zašto. I tu sam jedino u Mulleru vidla.

17 sij 2011, 16:13

Molila bih sve ljubitelje Mulera koji su usput kupili koje kinder jaje ako su dobili koju od ovih figurica a ne trebaju im tj. ako ih ne misle trajno
zadržat da me se sjete jer bi ih ja jako trebala.

slika

slika

u zadnje vrijeme nisam baš u pokretu pa su male šanse da ih sve skupim sama.
Inače skupljam kinder figurice pa bih volila imat i te kolekcije!

Unaprijed se zahvaljujem! :luv

17 sij 2011, 18:48

imaju na akciji sve Milke od 100 gr po 5.50 kn :dada

19 sij 2011, 13:03

Persil i Lenor - genijalni, samo ih tamo kupujem. Mirisi za kuću - eterična ulja u bočicama u koje se umoče bambusovi štapići iz kojih se miris širi - jako fini, delikatni, za one koji ne podnose jake mirise, a i dekorativno krasno izgledaju. Njihovi ubrusi za kuhinju i WC papir. Vrećice za smeće. Obavezno kupujem one sprejeve za lakše raščešljavanje kose (na dječjoj kozmetici) - bez toga imamo scene kad pokušavam počešljati (nakon treninga, npr.) ovu svoju dugokosu koja se odbija šišati. ;)
Dio s igračkama je nezaobilazan prije svega zbog Playmobila - prekrasna i kvalitetna igračka, bezbrojne kombinacije i doslovno godine igranja. Interes nikako da splasne. Odličan je i izbor zgodnih, kreativnih i povoljnih igračaka za bezbrojne rođendane koji ponekad tako zaredaju da više nemam ni novaca ni inspiracije.
Dio sa školskim i uredskim priborom - tu se ja najviše zadržavam :lol Pomalo zbog profesionalne deformacije, pomalo zbog toga što još nisam "prerasla" fascinaciju svim tim krasnim šarenim olovkama, flomićima, bilježnicama, fasciklima.... imaju i dobar izbor školskih torbi.
Dobar izbor na odjelu zdrave hrane.
I, naravno slatkiši - Hanuta, sve vrste Kinder čokolada i opet neka moja luda ideja - samo tamo nalazim žvakače u listićima koje su mi, ne znam zašto, bolje od pastila. ;)

20 sij 2011, 08:32

Persil i Lenor - genijalni

Da pogotovo onaj Persil u granulicama bijeli se roba samo tako, sada je na akciji tj. bio je prije 2-3 dana a dali je jos :dunno

20 sij 2011, 14:31

sad ste me zainteresirale s njihovim proizvodima....nikad nisam ništa kupovala u mulleru, osim frosch detergenta za bebinu odjeću
zanimaju me te vl. maramice...ako mi netko može pročitat sastav dal imaju parabena?
dm babylove nemaju i upravo zato ih i kupujem, ali ako ove mullerove isto nemaju, bolje je jeftinije ;)

moram probat i taj coral i omekšivače

20 sij 2011, 14:33

mi imamo 3 i pol. godine i koristili smo njihove maramice od prvog dana!
prvi put ih nemam doma jer sam kupila samo one za guzu!

22 sij 2011, 12:23

Evo i ja se priključujem žicanju kinder figurica, ove vrste, ako vam ne trebaju: ;)
slika
slika

P.s. meni je super omekšivač Vernel - miris se osjeća doslovno tjednima! :srca

16 svi 2011, 14:57

Podižem temu jer imam pitanjce:
znate li jel Dash iz Mullera Dash koji je po ostalim trgovinama samo u drugom pakiranju? I jel ga ko probao? :)

16 svi 2011, 14:58

Ima ga u tamo?

16 svi 2011, 15:05

Vidila u tekućem izdanju u naranđastom pakiranju pa me zanima jel to to ili nešto drugo?
Ako uspijem naći sliku staviti ću je.

16 svi 2011, 15:06

Liv Tyler je napisao/la:Podižem temu jer imam pitanjce:
znate li jel Dash iz Mullera Dash koji je po ostalim trgovinama samo u drugom pakiranju? I jel ga ko probao? :)

meni se čini da nije. probala jednom ovaj iz M, oduševila se, pa kupila u intersparu, i nije mi ni blizi tako dobar i mirisan kao ovaj.
doduše, ni persil nije isti, ali barem djeluje slično. ovo je bilo totalno različito

16 svi 2011, 15:07

Ja kupujem jedino taj u Mulleru pa ne znam je li isti kao drugi ali dobar mi je.

16 svi 2011, 15:07

A jel?
Nemam pojma za taj, prije sam nalazila u plavoj boci, sad nema ni takvoga.
Jel to univ. za šarenu ili bijelu?
Moram pogledat.

16 svi 2011, 15:33

evo jedva sam nekako iskopala sa njihovih starih kataloga da ih ima i za bijelu i za šaranu robu, zapravo ima ih više vrsta. Ali sliku nisam uspijela skinuti. Znači slično im je pakovanje ko za Ariel tekući. :D

17 svi 2011, 10:48

Fantasy je napisao/la:Kaj se tiče kuhala za vodu, meni frendica odala jeftinu tajnu- provreti malo limunske kiseline i pustiti malo da odstoji pa dobro isprati, meni kamenac ode bez problema

- ja koristim bijeli ocat za to :5
Odgovori