Sutra cu ti je slikati

Sada je: 30 srp 2026, 20:54.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Liv Tyler je napisao/la:Cure jel ima koja kakvo saznanje za 4you flow ruksak? Jel bi on bio za grupu od 4 do 8r? I koliko ima pretinaca, nisam dobro skuzila preko slike?
Prvasicu bi uzela compact, nekako mi je ljepsi dizajn unatoc manjku djepica s movea.
A i kad ga je prvi put stavila bio joj je neobičan onaj gore završetak naramenica, koji zapravo služi da se bolje rasporedi težina. No nakon prvog dana ga više nije ni osjećala.

Ana2010 je napisao/la:te 4you mi se čine preglomazne za sitnije prvašiće... nisam sigurna, ali J je malo viša od 120 cm, baš je moram izmjerit malo i ima 21 kg.
što uzeti takvim prvašićima?
). Torba treba pravilno stajati na leđima, lakše je klincima snaći se u torbi koja ima formirani oblik,a ne da pada kao poluprazna vreća...mi imamo odlična iskustva s Herlitz midi torbom, sva 4 razreda će proći u njoj.
, ergobag nema rasprodaju, ali, ionako, ovo 4YOU što je nama dostupno - ne znam šta bih izabrala
).
). Predugo istražujem te ruksake i baš me smorilo, a nema izbora kad krene u viši razred, a sitna je. Ako završi s move ruksakom, bit će samo ako uspijemo preko nekoga u Njemačkoj kupiti, kod nas je vrlo loš izbor.
.
. morat cemo mi malo po ducanima pogledat... znate li možda koje dobre torbe za prvašiće s onim kolcima, da se mogu vući, ali i nositi na leđima?

.

Duga je napisao/la:(kad škicam, ne znam kolike su šanse da će se jedna petašica ovim pojasom kačiti) [/size].
neće se kačiti ni donjim ni gornjim pojasom
.A Dugo zasto ti ne gledas ruksake sa stranice s koje dostavljaju u Hr!?!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.