Sada je: 02 kol 2026, 18:05.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

sunce je napisao/la:Nazalost u nasem vrticu ne prolaze nikakve torte, ni Ledo, a kamoli slasticarske bilo s ili bez deklaracije

mamaDEA je napisao/la:sunce je napisao/la:Nazalost u nasem vrticu ne prolaze nikakve torte, ni Ledo, a kamoli slasticarske bilo s ili bez deklaracije
ovako i kod nas.
mi smo sad u 4.mj. slavili Jakovljev rođ. doma i imali smo tortu na kojoj je bila pokrivka spiderman. Znam sve o pokrivkama iz Velike Gorice (Veseli dućan), imaš od hostije (25 kn) i od šećera (50 kn), imaš okrugle i četvrtaste, imaš različite fi (nemam onaj znak), možeš poslati sliku kakvu god želiš, gotovo je za dva dana. Ove šećerne su lijepših boja, ispadnu življe i vjernije, i lako se režu. Toplo preporučam.

mamaDEA je napisao/la:Henrietta, ja nisam tamo išla i birala već sam, zahvaljujući prekrasno unaprijeđenoj tehnologiji i znanju tamošnjih vlasnika, poslala sliku koju je moj sin želio imati na torti. Mislila sam da je to neizvedivo jer je slika u tisuću boja sa dva lika (spiderman i venom) pronađena na internetu, ali tamo se sve može. Znači, izaberi sliku koja se tvom djetetu ili tebi sviđa, može biti npr. kvadratna, a oni ti naprave okruglu pokrivku i samo je pošalji na njihov mail info@veseli-ducan.hr i bit ćeš ziher zadovoljna.

to mi ne izgleda puno a Karlo se veseli tovtama više nego ićemu. 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.