.crazy days u kiki (na kojima sam ubola super povoljno posteljinu). uglavnom, zgodno je kliknuti na ovu stranicu i vidjeti sto je trenutno na snizenju i sto je na akciji:
http://www.kika.hr/cgi-bin/events.php
Sada je: 04 kol 2026, 03:06.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
.

elizabeta je napisao/la:Ja trebam nove stolice, blagovaonske. Ima li gdje šta povoljno a kvalitetno? Zadnji put sam prošla vrlo jeftino (kupila u Domi) ali ni blizu tako jeftino s obzirom da su se strgale za 6 mjeseci, ne pitaj...![]()
Sviđaju mi se one jednostavne, drvene, nalik na starinske, bez tapecira i bez ikakvih kerefeka...recimo nekakav Ikea stil, ali ne bih išla u Ikeu. vidjeh nedavno usput na nekom prospektu, bilo ih je raznih boja na akciji, al sam zaboravila gdje.

Nikina mama je napisao/la:Mi smo danas kupili Geox čizmice snižene sa 600,00 na 180,00 kn.

i mislila kak sam napravila dobar ubod jer je i to bilo snizenje

folne je napisao/la:Nikina mama -Koji Turbo limač?

Imge je napisao/la:i da. prijavljujem prvi okiceni bor u zagrebu (jesam prva koja je tak nesto vidjela, ha?)

Nikina mama je napisao/la:Imge je napisao/la:i da. prijavljujem prvi okiceni bor u zagrebu (jesam prva koja je tak nesto vidjela, ha?)
Ja sam vidjela okićeni bor u Varaždinu u Magmi home prošlu subotu!

MARe je napisao/la:Nikina mama je napisao/la:Mi smo danas kupili Geox čizmice snižene sa 600,00 na 180,00 kn.
E to se zove sniženje!!!
U Dubravi ima Lantein Outlet - u pitanju je sportska oprema. U rujnu su davali već na snižene cijene još -40%. Ja sam nakupovala svega i svačega za klince, od dubokih zimskih najkica (2 para malo više od 300 kn), pa najki majčice kratkih rukava za 60-ak kn, doljni dio najki trenirke br. 74 za curku isto 60 kn. MM je sebi kupio Conversice i Merrell cipele za isto tako smiješne cifre, malcu sam još kupila i diadorine narančaste dinamo tenisice za nekih 100 kn - ma da ne nabrajam više.
Ovaj mjesec nisam još tamo bila al navodno je sad sniženje od -20%. A budući da sam nekad neuračunljiva - možda bolje da se klonim riječi sniženja

i tako je pao neki stednjak na baterije sa zvucnim i svjetlosnim efektima za 100kn. Plus jos neke sitnice pa je ceh za igracke bio 150kn plus neka hrana i ode 200 kn samo tako 

.
(pričam o dječjim, za odrasle ne znam)
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.