Mi smo u TL igraonici na Žitnjaku odradili već dva komada rođendana, Paulin 6. i 7. Mislim da to sve govori. Njoj je tamo fenomenalno. Svaki puta izabere drugoga Medu, klinci se super igraju, animatorice ih sat i pol zabavljaju i onda imaju pola sata one "divljaone" ..mislim na sprave, skakanje, loptice...
Ima brdo haljinica, kostima raznih ...pa se i preoblače...uglavnom i cure i dečki su zadovoljni. Svatko dobije neki mali poklon, npr. ravnalo s povećalom zadnji puta.
Uglavnom, za cure slavljenice je tamo idealno, dečkima možda Moj medo i nije neki poklon pa možda njima ne bi bilo tako dobro.
Sve od klope, sokova što ostane, tete spakiraju i daju da nosite doma. Ostane svaki puta brdo sokova i hrane. Nema coca cole, fante i sl, samo sokovi negazirani.
Ako niste sigurni u broj djece, radije rezervirajte manjega Slona (tako se zovu paketi)
U blizini igraonice su stolovi i kao neke kraljevske stolice, mi smo to fino spojili, donijela sam neke grickalice (kekse, čips...) počastila mame i tate sa sokom, kavom..svi smo tamo za slučaj potrebe.
Nitko se nije plakao.
Toplo preporučam

Editiram, 5. nismo tamo slavili

a tak mi se činilo da jesmo