Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
13 sij 2009, 20:20
dakle može li se u HR kupiti sling negdje ali ne preko neta, odnosno da ga vidim, opipam tkaninu i sl.?
hvala mamice
13 sij 2009, 20:41
mozes kupit od mene
13 sij 2009, 20:47
Sanika je napisao/la:dakle može li se u HR kupiti sling negdje ali ne preko neta, odnosno da ga vidim, opipam tkaninu i sl.?
hvala mamice

za početak dođi k meni na kavu, pogledaj ovaj koji ja imam, ako ti se svidi naruči si prek' neta
http://www.pixiekid.com/shop/index.php? ... x&cPath=87
13 sij 2009, 21:21
Bilo je u Kiki, ne znam ima li još.
13 sij 2009, 23:03
Sanika,ja isto imam Pixiekid sling i materijal je stvarno cvrst i otporan, nosile smo se dok je K bila vec dosta velika.
Navedeni webshop vodi jedna draga mamica s Tresnjevke (moja susjeda) i uvjerena sam da bi mogla s njom dogovoriti da ga dodjes pogledati,ako ti vec Silki ne pokaze prije.
Jedino sto nema uvijek svih dezena na raspolaganju pa bi bas trebala nazvati i pitati ako ti se koji svidi.
14 sij 2009, 10:53
Onaj Slingbymama se moze kupiti u onoj ulici na putu za Sveti Duh. Dakle - kad ides na pregled, svrati u duckas. Kad skrenes iz Ilice u ulicu Sv Duh neki mali neugledni ducancic....ja nisam bila, samo su mi opisali pa sam tam poslala cure da mi kupe sling.
Ako se vec nisi dogovorila s nekim curkama koje se nude...