Sada je: 09 kol 2026, 03:11.

dres za nogomet - tjelesni ali pravi?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

dres za nogomet - tjelesni ali pravi?

PostPostao/la sonja05 » 05 vel 2009, 22:01

zna li netko gdje ima za kupiti dres poznatih nogometaša ali ono komplet? donji i gornji dio. Meni konkretno treba od kluba Milan, naravno nemora biti original, dapače!
onak, veličina za klince...10godina.
sonja05
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: dres za nogomet - tjelesni ali pravi?

PostPostao/la filipovamama » 05 vel 2009, 23:04

Mi smo od Milana kupili preko nog. kluba gdje trenira, adidasov, ali bez imena i prezimena , a brdo dresova smo kupili na Trešnjevačkom placu na nekom općepoznatom štandu za jeftine pare. Ima svih veličina, klubova, imena, boja, dugi, kratki rukavi...a po kvaliteti nisu lošiji od dresova koje sam kupovala u nike, adidasu, legei...
Najgori mogući dres sam kupila jednom u Turbo limachu (prestrašno, sav se uznojavao u tom, neki gadan materijal, ma užas), a opet tamo sam jednom ubola čisto pristojan dres.
Filip - 16.01.1996.

Onkraj born on 23 November 2008 at 14:20 in Zagreb
filipovamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: dres za nogomet - tjelesni ali pravi?

PostPostao/la dunja » 06 vel 2009, 16:34

Sonja, kad sam bila u Bruxellesu, ima dućan koji se zove Sports World - ima za djecu kupiti od puno klubova originalnih dresova - pokušavam naći njihovu stranicu na netu al ne mogu - pa ti probaj, možda se može naručiti - ili ako ti netko ide...
Kupila sam svom mlađem mišu - krasan je, kvalitetan, nije ovakav skoro pa plastični kakvi se kod nas prodaju.
dunja
most

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.