Sada je: 29 tra 2026, 20:21.

Turska Antalija

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Turska Antalija

PostPostao/la ivanaibruno » 13 ožu 2009, 19:07

ima tko kakva iskustva s ljetovanja u turskoj? hotel za preporuciti? jeste li nesto culi vezano za ljetovanje u turskoj? meni se ne ide, traziim izgovore. s druge strane, jos nikada nisam pozalila kada sam se dala nagovoriti na put... muci me hrana koja se tamo nudi. dosta sam izbirljiva, pa ne zelim biti dva tjedna na prisilnoj dijeti.
svaki komentar je dobrodosao
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Turska Antalija

PostPostao/la Ida » 13 ožu 2009, 19:49

bila sam u Turskoj jedno 6-7 puta do sada, proputovala je uzduz i poprijeko..

hrana im je fantasticna tako da se tome trebas radovati, uopce nemas brige oko toga.
Antalija ima pjeskovite plaze i puno hotela i rezorta. Po mom skromnom misljenju ima boljih Turskih gradova za ljetovanje, ali opet ovisi kome sta odgovara.
Gdje god da odes bice ti putovanje za pamcenje :mah

ps ako mozes, odvoji par dana za Istanbul, to ce ti biti slag na dezert :mrgreen:
Kiki 2003
Koko 2004
Kiko 2006
Ida
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la corazon » 13 ožu 2009, 19:56

mi smo bili malo dalje od antalye, kemer čini mi se... bilo nam je odlično, van svih očekivanja... plaže i more su super, hotel je poželjno uzeti što bolji...hrana dobra iako meni u svakom hotelu dosadi nakon par dana...
imaš topic o antalyi, pronađi
corazon
ledena kraljica

PostPostao/la Ida » 13 ožu 2009, 20:01

je Kemer je dobar

moji favoriti za ljetovanje su Bodrum i Marmaris. :srca
Kiki 2003
Koko 2004
Kiko 2006
Ida
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Qwerty030 » 13 ožu 2009, 22:53

I mi smo bili par puta i spremamo se opet ove godine,nemam bas puno vremena za pisat...ali sto se tice hrane ako mozda imas posebne zahtjeve jako su susretljivi,tako da mozes napraviti menu po zelji...ali opcije svedskog stola nude toliko toga da mislim kolko god da si izbirljiva(a i ja sam vjeruj plus zbog djecice),bices zadovoljna...
Moj ti je savjet da odes,neces se pokajati Turska se tokom godina jako promijenila tako da se ne stoje ise te price da je prljavo,nema higijene itd :mah
__--# Dodirni svoje rijeci rukama...#--__
Qwerty030
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 14 ožu 2009, 07:20

I mi smo bili na ljetovanju nekoliko puta i bilo je odlično. Hoteli su jako dobri, more čisto i prekrasno, plaže čiste i održavane, bazeni, vodeni tobogani, ma divota jedna. Hrana je odlična tako da su i moji inače jako izbirljivi dečki jeli ko veliki. Najveći plus je izuzetno susretljiva i ljubazna posluga, svi sa smješkom, osjećali smo se jako ugodno i dobrodošli. To je jedan od velikih razloga što idem radije tamo nego na naše more (iako je naše najljepše malo ga kvare ljudi).
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Tinica » 16 ožu 2009, 13:29

Antalya mi je ostala u tako lijepom sječanju...počevši od osoblja, hrane, smještaja... ma prekrasno!!!
Jest da smo imali vrhunski smještaj http://www.starwoodhotels.com/sheraton/ ... ertyID=289 jer iskreno kad idem u te "neke zemlje" uvijek biram hotele sa 5 zvjezdica.
muci me hrana koja se tamo nudi. dosta sam izbirljiva, pa ne zelim biti dva tjedna na prisilnoj dijeti.
:lol he he tam čovjek jednostavno ne može biti na dijeti...nikako ;)

Što se tiće izbora hotela prošle godine su najviše pohvala naše stranke imale za hotele iz lanca Magic life.

http://www.kompas.hr/antalija/

http://www.magiclife.com/clubuebersicht/tuerkei.html
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Sreca najveca » 16 ožu 2009, 13:41

ja sam bila u antalyji, tocnije alanyji. definitivno za preporucit - ne bih se premisljala, isla bih svakako :1
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la kranjica » 17 ožu 2009, 15:36

Sreca najveca je napisao/la:ja sam bila u antalyji, tocnije alanyji. definitivno za preporucit - ne bih se premisljala, isla bih svakako :1

I ja isto.Bilo nam je super.Išli smo sa frendovima koji su vodili klinca od 2 godine.Nemoj se uopće brinuti što se tiće klope jer stvarno je ima za svaku i najizbirljiviju osobu.Moja frendica je dosta izbirljiva što se tiće hrane i stvarno je bila zadovoljna.Osoblje je izuzetno ljubazno a hotel super uredan.Da me ubiješ nemogu se sjetiti kako se zvao.Znam da je grupa hotela bila Magic life ali ništa više.e da zaboravila sam da su im deserti presavršeni(vratila sam se sa dvije kile više nego što sam otišla) :oops:
luda kranjica
kranjica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ivanaibruno » 17 ožu 2009, 20:33

da gledala sam te magic life. ijoj, zaboravih zovnut frendicu u atlas................

sad bas na net.hr gledam anketu o spasavanju hrvatske sezone ljetovanjem na jadranu, pa se sve pitam... suludo vani novce ostavljat u ovakva vremena. al opet, sto nasi nude za iste i vece novce je sramotno malo. pocev od neljubaznog osoblja. to je najveci minus nasem turizmu i ponudi
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la cookie » 29 ožu 2009, 18:32

Sve je to u redu, ali Magic Life-a nemaš kod nas :mrgreen:
Meni je bio dobar Magic Life sirene city, ajoj kako sam dobro papala i pijuckala bezalkoholne koktele uz bazen :zivili
fiiiiino :) Negdje oko Alanye
cookie
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.