Sada je: 06 kol 2026, 18:20.

on line trgovina igračaka

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

on line trgovina igračaka

PostPostao/la Beata » 16 tra 2009, 10:59

kao što tema govori, želim s vama podijeliti svoju muku s kupovinom igračaka... Dakle, kad se beba rodi, ajmo svi dolaze, kupuju svakakve igračke (svakako da sam zahvalna na pažnji i poklonu), ali jednostavno nebi bilo što dala svojoj kćerki. Bez obzira, uvijek sam imala muku s time - kako prepoznati kvalitetno, kako uopće naći kvalitetno... a i kad nađeš nešto bolje, shvatiš da je to tek jedna u nizu "cheap-china-toy". I to je stvarno frustrirajuće... s odjećom je već lakše, ali s igračkama :conf
zato, svim mamama koje imaju sličan problem, nedavno sam naručila par igračaka preko interneta. To mi je bilo prvi puta da sam se odvažila na tako nešto, ali nisam požalila. Osim što sam dobila prekrasne (i kvalitetne!!!) igračke, iznenadila me brzina i usluga koja mi je pružena. Dakle, moja preporuka - http://www.mojapatkica.net
Je li tko naručivao još od njih? Imate li iskustva s time?
Sad mi je ovo on-line naručivanje glavni hit (najbolje kad beba ode spavati, ja odabirem fine stvarčice :joy )
Znate li za koju internet stranicu gdje isto tako mogu naći lijepu odjeću (2 godine, curica), da su pouzdani, brzi, i kvalitetni?
:grligrli
Beata
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: on line trgovina igračaka

PostPostao/la faith » 17 tra 2009, 07:12

Imaju jako lijepi izbor igračaka.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.