Sada je: 03 kol 2026, 23:26.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

.

.Ja sam svoje prve skechersice kupila prije 8 godina-nosim ih najcesce vikendom(penjanje,sport,pjesacenje),malo pete imaju i naprijed je bez vezanja ona guma(tada mi je to bio uvjet za kupnju jer je L.taman prohodala pa mi je trebalo nesto univerzalno-brzo navuc,i ne bas da je tena-tena) i nikad se jos nisu usmrdile,tada su skechers tek stigle u taj ducan i to iz USA directly-mozda je to razlog
.Rimaithor je napisao/la:Uh, da, ja sam odustala od Sketchersica zbog nesnosnog smrada. Bljak.
Bea, imaš brdo sportskih outleta po gradu. Nađu se svakave tene. Pitaj decke na kavi gdje su po gradu
, a još k tome imam Pitarello na putu doma. Idem odmah danas pogledat.Krumpirić je napisao/la:stvarno, onda super...
ma svi se žale na sketchersice zbog toga, i ja sam skužila, iako ih obožavam, jeftine, a prilagodljive svakakvoj odjeći.
, da, ali su prekrasne, dijete ih izabralo.
kaze da su mu jako udobne.

Krumpirić je napisao/la:LiK u outletu u Svetoj Nedjelji su 100kn!!

eli je napisao/la:ako ti izgled nije bitan, a udobnost i cijena jesu najizbor je new balance.

Imaju dobar izbor tenisica ali ja nisam znala izabrati. Sve mi je imalo neku manu
eli je napisao/la:ako ti izgled nije bitan, a udobnost i cijena jesu najizbor je new balance.

:
kolko para?

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.