ja sam odmah stavljala pod tekucu hladnu vodu da se maksimalno ispere, i jos mokro namazala onim gallseifom iz DMa, ostavila da djeluje par sati i najnormalnije oprala. sve ok
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta! V. 03.11.2008. R. 11.06.2014.
ja uopce ne trljam puno. samo isperem. ako to odmah napravim u masini se i na 60 lijepo opere. ako malo ostavim da se posusi onda samo nalijem taj tekuci det. i opet se na 60 dobro opere.
meni su te mrlje smjesne kada se netko baci u paniku kako ih skinuti...
npr.kava,naranca,cokolada,krv,trava no i jos mnogo toga ako odmah cim se zamaze namozim i malo istrljam odma i ode...pa cak i ako se osuse sa malo sapuna odu... zato mi je smjesno...
Wow, sigurno si imala same petice iz domacinstva. Ja sam imala problem s trosjedom, malom je obilno curila krv iz nosa. Srecom trosjed je onaj tip s jastucima, pa sam ga rašila i skinula sa spuzve, namakala u hladnoj vodi, namazala s Bio shoutom i oprala u masini na 40.
ja neki dan sa bjele haljine nisam mogla skinut sladoled probala sva raspoloziva sredstva,dela u masinu i izvadila flekavo,mam sam si pomislila kojeg vraga nutra stavljaju
Bubsek, neki dan sam trljala mrlju od čokolade sa sladoleda s Valekove meni najdraže majice i nije bilo teorije. Nakon faking trljanja, arial proff. sredstva i pranja na 60 stupnjeva mrlje se i dalje vide. Nije mi bilo smiješno.