Sada je: 06 kol 2026, 02:27.

Prodajna akcija za dom Savica Šanci

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Prodajna akcija za dom Savica Šanci

PostPostao/la IINA » 22 svi 2009, 13:31

Dobila sam mail od Ane, koju sam upoznala na prvoj akciji za spomenuti dom.
Ako imate što prodati i spremni ste pokloniti prihod domu dođite :zivili

"Bok ekipo,

nadam se da ste svi dobro i veselo i da vas puca ovo lijepo vrijeme na najbolje načine! :) Prošlo je 6 mjeseci od naše zadnje ekstra uspješne zajedničke akcije koja je ispala pravo ugodno iznenađenje svima, a ponajviše dječjim domovima Savica Šanci, Vugrovec i Sv. Terezije na Vrhovcu.

Da ne dužim previše...tipkam vam jer imamo napetu „situaciju“ u dječjem domu Savica Šanci. Prije par mjeseci otkrili su da im prokišnjava krov i curi po zalihama potrepština koje stoje na tavanu, naravno ispod krova. :-( Kad pada kiša, onda krov prokišnjava, ali kad sunčeko grije, onda prži ispod krova i odmah ugrije sve stvari, jer prostor ispod krova je zapravo skladište gdje drže sve rezerve koje dnevno troše. U svakom slučaju, situacija je jako ozbiljna i potrebna je pomoć da se uredi krov i primjerena ventilacija.

Traženo je mišljenje majstora i za sanaciju je potrebno cca. 50 000 kunića.
Znam da na prvu izgleda kao ogroman ceh, ali kad čujete naš PLJAN djelovanja...možda promijenite mišljenje!

pLJan:
06.06.2009. (subota) je dan doma za nezbrinutu djecu Savica Šanci (Budaševska 20) i u skladu s time organiziramo aukciju na kojoj će SVI moći sudjelovati/kupovati/prodavati...a SVI novci idu za popravak kroveka od domeka.

Znači, nacrtate se 06.06.2009. (subota) u dvorištu doma u 15 sati sa svojim starim/novim/smiješnim/priglupim/bilo kakvim predmetom i pokušate ga nekome uvaliti za što više para, a sve dobivene novce stavite u kutiju na kojoj piše „za popravak krova“.
Možete dati mašti na volju i pojaviti se s bilo čime što mislite da možete prodati...a ako nemate ideje, možete jednostavno doći k nama u shopping i povedite frendove shoppingholičare! :)

Prodavati se može svašta...od igle do lokomotive, a bit će i kreativnih radova mama i dječice iz doma Savica-Šanci. Znači, na aukciji se može ponuditi sve OSIM hrane koja je pripremana kod kuće jer je dom, kao i sve institucije, pod raznim paskama pa tako i sanitarnom.
Bilo bi odlično da mi se svi zainteresirani jave e-mailom i pošalju opis predmeta koji žele ponuditi te sliku predmeta (ako je ikako moguće) i početnu cijenu jer uz buvljak za sve posebnije predmete planiramo napraviti i veliku javnu aukciju za sve prisutne.

S obzirom da vas se za prošlu akciju javilo cca. 250...ovaj put vas očekujem u još većem broju tako da slobodno forwardirajte moj e-mail na što više adresa jer nam je to jedini način da dođemo do magične brojke 50 000 iliti popravljenog krova.

Za sve koji nam se neće moći pridružiti u subotu, 06.06.2009. od 15 do 19 sati, a žele na bilo koji način doprinijeti popravku krova, neka slobodno uplate svoju donaciju na žiro račun Caritasa, Kaptol 31,10 000 Zagreb broj računa 2360000-1101340277  - poziv na broj 01600 s naznakom - Aukcija – SAVICA

Važno je naglasiti da se ova aukcija organizira u suradnji s voditeljicom doma gđom. Štimac i da moja sestra Vlatka i ja u tome i ovaj put sudjelujemo strogo volonterski i bez medijskih cirkusarija. 

Za sva pitanja ili nedoumice slobodno pišite/zovite:

Ana Bakran
mob. 091 52 999 52
e-mail: ana_bakran@yahoo.com

Moja sestra: Vlatka Bakran Burić
mob. 091 539 7559
e-mail: v_latkica@yahoo.com

Voditeljica doma: Ana Štimac
tel .240 88 33
mob. 098 984 0594
e-mail: astimac@czn.hr

Vidimo se uskoro!

Pusa svima,
Vlatka&Ana"
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

Re: Prodajna akcija za dom Savica Šanci

PostPostao/la IINA » 04 lip 2009, 12:39

To je ova subota, pa ako netko ima vremena
navratite, bez obaveze i pružite im barem moralnu potporu :mah
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.