Sada je: 05 kol 2026, 01:37.

vješalica u obliku žene

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

vješalica u obliku žene

PostPostao/la kimama1 » 06 lip 2009, 17:29

U današnjoj Gloriji IN je reklama za Prima namještaj, na njoj je nekakva spavaća soba i, između ostalog, srebrna, metalna samostojeća vješalica u obliku žene (donji dio ima prečku za hlače, ramena su za sakoe i majice), glava joj je okrugla, kosa stilizirana trajna :lol
uglavnom UŽASNo je fora.
još kad ne bi bila skupa....
uglavnom, piše samo da je to asesoar iz Prima case, al na netu nema takve vješalice. Jeste li to igdje vidjele i pošto.
BAKA - NALIJA
kimama1
obična palunkica

Re: vješalica u obliku žene

PostPostao/la Plusic » 06 lip 2009, 19:02

kad smo useljavali (prije par godina) trazila sam je posvuda i nigdje je nisam mogla naci... trazila sam zensku i muskog tako da imamo svaki svoju :)
na kraju sam se zadovoljila onom klasicnom drvenom :(

nakon par mjeseci sam ih vidjala svuda - u kiki , u lesnini,....
mislim da sam je u kiki vidjela svaki put ;)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la palunkica » 06 lip 2009, 20:21

Ja sam sigurno vidjela u Casi. Prije nekog vremena. Cijena mi se nije činila pretjerana, ako me sjećanje dobro služi ispod ili oko 200 kunića.

Casa je na Žitnjaku, kod Bauhausa i u centru Solidum. Možda da nazoveš?
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Plusic » 06 lip 2009, 20:29

da , to sam zaboravila, cijena uistinu nije strasna, meni isto ostalo u pamcenju oko 200tinjak kunica
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.