Sada je: 03 kol 2026, 21:08.

smjestaj u cabru trazim

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

smjestaj u cabru trazim

PostPostao/la ivana7997 » 05 srp 2009, 17:52

trazim, dakle, smjestaj u cabru. imate li iskustva i preporuke? vidjela sam stranice nekog hotela, je li tko bio?
ivana7997
Abundija

Re: smjestaj u cabru trazim

PostPostao/la ANA CASH » 05 srp 2009, 19:38

imaš hotel u tršću, mislim da se zove petruš ili tako nešto. kud baš u čabar??? šta ima tamo??? :conf
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ivana7997 » 05 srp 2009, 20:18

i ja sam postavila isto pitanje :lol

pa sam doznala:

Područje Grada Čabra odlikuje se velikim prostranstvima vrijedne i očuvane prirode

nesmetan razvoj primjerenih privrednih djelatnosti, naročito turizma koji uključuje kulturnu i gastronomsku ponudu na osnovi zdrave hrane: seoskog-ruralnog turizma, lovnog turizma, sportsko-rekreacijskog turizma, zdrastvenog turizma i sl

Grad Čabar bogat je prirodnim ljepotama (Nacionalni park Risnjak, Snježnik, nezagađene rijeke i predivni izvori rijeka Kupe i Čabranke), ima relativno dobre klimatske uvjete, brojne kulturno-povijesne sadržaje

vidjela sam taj hotel, i jos neke privatne iznajmljivace, ali nikakva iskustva, pa da mi se starci bas ne zeznu...
ivana7997
Abundija

PostPostao/la ANA CASH » 05 srp 2009, 20:49

jako dobro poznam svaki kutak gorskog kotara pa bi ti preporučila, na onom području smještaj u np Risnjak, tamo je najljepše, a i sva okolna mjesta nisu tako daleko, evo ti i link da malo bolje upoznaš gorski kotar :srca
gorski kotar
i
plodovi gorja -izleti
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la anlan » 06 srp 2009, 14:14

vidjela sam nedavno u prilogu jutarnjeg tekst o čabru i isto poželjela tamo otići. na jednoj od fotki bilo je ovako nešto - ovo je izvor kupe: slika
jel se može tamo negdje okupati, zapravo što bi preporučila od gorskog kotara ljeti?
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ANA CASH » 06 srp 2009, 21:56

za kupanje u g.k. po meni je najljepše na kupi, a to ti je mjesto brod na kupi. u čabru se nema gdje kupat. isto tako lijepe su fužine- jezera, spilje dobri restorani i lijep kvalitetan smještaj, onda ravna gora sa prekrasnim šetnicama- planinarenje, biciklizam isto dobri restorani . ma ima u svakom mjestu nešto lijepo za vidjet, a ova dva su se malo više digla u turističkom smislu . pogledaj na linkovima koje sam već stavila jer slika govori tisuću riječi. ako imaš još bilo kakva pitanja rado ću ti odgovoriti na njih :mah
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la anlan » 07 srp 2009, 16:08

hvala puno ANAJOB :mah
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.