Sada je: 03 kol 2026, 21:08.

pakoštani

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

pakoštani

PostPostao/la karmen » 27 srp 2009, 12:28

Živjo

Sem mama iz SLo. Čez par dana idemo na odmor v Pakoštane. Pa ne znam kkao je sada dole zbog požara. Nigdje ništa ne piše. Sem malo zabrinuta jer imam dvoje male djece pa da ne bi dusali strupene hlapove, odlučila sam da pitam vas.

Imam na izboru Rabac ili Pakoštani. Molim pomognite mi, što da odlučim. V Pakoštanimi je bio požar. Ovdje v agencijama kažu, da je požar pogašen ali je u zraku ostalo puno štetnih hlapova, koji su jako nevarni.

Dali je ko tamo blizu, pa da mi kaže kako je u istini.

Hvala vam za odgovore.

Karmen
karmen
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: pakoštani

PostPostao/la olja » 27 srp 2009, 13:12

Dobro nam dosla na forum! :proljece
Preselicu temu na podforum "Putovanja" gdje bi mogla dobiti vise odgovora na temu.
Nadam se da cete imati lijepo ljetovanje, za koju god destinaciju da se odlucite :mah
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la karmen » 27 srp 2009, 13:18

hvala :mah
karmen
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Many » 28 srp 2009, 23:40

bok karmen.
ja sam trenutno u Pakostanima i nikakvog pozara nema. ono sto je gorilo je ugaseno i dima nikakvog vise nema. :mah

pozdrav
Many
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la karmen » 29 srp 2009, 11:20

Hvala lepa:)))

Odlučili smo za Pakoštane. Idemo v Kozarico i nadamo se na ljep odmor. Hvala za informacijo :D .
karmen
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Many » 30 srp 2009, 23:00

he,he...mi smo u Kozarici vec 3 tjedna. za par dana idemo nazad, tocnije sredinom iduceg tjedna.ako hoces posalji pp pa se jos i upoznamo :mah
Many
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la karmen » 31 srp 2009, 12:37

ooo lepo:)

Mi bomo v mobilnih hiškah. In kako je v Kozarici. Je kakšen restaurant za ručak. Ne da se mi svaki dan kuhat. I kako je za djecu, plaža itd...
Jel gužva tamo?
Imam puno pitanja, ne?
Jedva čekam da idemo. Idemo 8.8 i naravno, da čemo se srečat.
karmen
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Many » 01 kol 2009, 22:11

pa hajd da ti dam par odgovora kad sam se vec spojila :lol
kamp kozarica je odmah uz Pakostane tak da restorana,kafica,picerija i palacinka :lol imas na svakom koraku. sam kamp ima restoran i market. u restoran ne idemo jer ribice i lignje jedemo u seskoj konobi " kod grge" ,a buzaru i razne ribe u Galiji. to je restoran koji nemozes promasiti. nalazi se nasuprot recepcije kampa.kad nam se jedu slatkovodne ribice onda idemo u restoran koji je u kampu na vrani. do tamo ti je desetak minuta. odlican restoran ;)
market u kampu ima sve sto trebas, ali je dosta skuplje pa onda se tamo kupuje samo ono sto je nuzno. do biograda imas desetak minuta,a tamo ima veliki konzum i veliki super market bure.tamo obicno svi idu u vecu nabavku. do zadra je dvadesetak minuta.
za male klince je u kampu izvrsno, ima i malo zala tako da se oni mali mogu brckati,a ima i veliki mol za one velike koji samo skakucu :lol
evo ovdje ti je link na str. kampa pa pogledaj. http://www.adria-more.hr/

eto...nadam se da sam ti bar malo pomogla. mi se vracamo doma krajem iduceg tjedna. :mah
Many
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.