Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
05 kol 2009, 14:47
kako i naslov kaže ele. ili whir.
radi se o hladnjacima, samostojećim sa ledenicom dolje. pa ako netko ima doma jedan od tih 2 bila bi zahvalna da mi kaže kako ste zadovoljne???
ja sam do sada imala gorenje i užasno sam se razočarala s njim, u unutrašnjosti plastika je sve popucala, a hladnjak je star nekih 5 god.
i što se tiče funkcije "no frost" dali je to ok ili je samo trik da hladnjak bude još skuplji???
hvala unaprijed
05 kol 2009, 21:47
imam whirpool. Imamo ga dvije godine. No frost. Unutra ti je isto uglavnom plastika (samo jedna polica je staklena). Dosta je glasan. to mu je jedina mana ako mene pitas. Cak je prvih par mjeseci kad smo ga kupili znalo u njemu glasno skripati ko da je neka zivotinjica zarobljena unutra. Buduci da mi sestricna ima istog ona je zvala servis i frajer joj je rekao da je to normalno kad se tek upali i da traje negdje 6 mjeseci. I stvarno nakon 4 mjeseca je prestalo cviljenje u njemu...Ipak jos uvijek je dosta glasan
Cula sam da je zapravo glasnoca i problem kod svih aparata whirpool...
05 kol 2009, 22:45
mi imamo dosta whirlpoolovih stvari i ne bih nikad više kupovala. ovo smo slučajno dobili na poklon od rodbine za svadbu ili za useljenje pa smo kao nakon prvog nečeg whirpoola naručili i druge, valjda da se slažu

uglavnom, nisam zadovoljna. hladnjak imamo gorenje
06 kol 2009, 09:29
Samo nemoj kupovati Whirlpool 6th sense.
Hladnjak je ok, sve 5, lijep je, no frost, samo što je bučan. Što kaže Šiljo, nama je prvih 8 mjeseci bučio jednom-dva puta dnevno kao da raketa polijeće. Ne traje to dugo, minutu, ali mir i tišina u kući, kad se on javi, prepadne te do stresa. Već smo mislili zvati majstora, vratiti ga, prodati, kupiti drugi.
I polako je prestajao. Nakon godinu dana, tu i tamo se javi.
Još nešto, ima antibakterijski filter koji moraš mijenjati. Nama je prva promjena bila nakon 6 mjeseci.
I velika zamjerka, dolje u ledenici su tri ladice.
Prva ladica je kao najveća, ali kad hoću nešto staviti u nju jedva stavim jer mi smetaju vrata frižidera. Izvučem je do kraja i jedva u prorez ubacim namirnicu zamrzavanje.
Ali, imamo i njihovu perilicu za koju imam samo pohvale.
06 kol 2009, 20:33
znači whirpool je glasan, a electrolux ima tko??????
06 kol 2009, 22:13
ja, al ga nisam jos ukljucila
06 kol 2009, 22:45
Electrolux imamo,i super je,preporučam,a u prizemlju imamo Gorenje,isto OK,samo plastika je koma
06 kol 2009, 23:24
Ja imam elektrolux, sa dvije ladice dole, staklene police i potpuno je tih. Imam ga dvije godine i zadovoljna
10 kol 2009, 13:40
MaloZlo je napisao/la:imamo Gorenje,isto OK,samo plastika je koma
- potpis,
a kaj se tiče bučnosti, imam zanusi vešmašinu, kad centrifugira ko'da slijeće avion
(a dvoumila sam se između whirpool i zanusi
)
10 kol 2009, 23:59
Mi smo imali lose iskustvo s Whirpool kombi hladnjakom, sve zivo se pokvarilo i unutarnja oplata se odlijepila od rashladnog dijela.
13 kol 2009, 13:14
Ja imam electrolux, visina 185 cm, dolje 3 ladice, no frost, gore ventilacija, filter, Brita u vratima.
Sve najboje mogu reci o tom modelu. Tih, stvarno se ne ledi, ogromna ladica za povrce.
svakako preporucujem
Cijena nesto preko 5000 kn
inace imam i ostale stvari od El. i obozavam ih.
13 kol 2009, 14:32
imam i perilicu suda od whirpoola i isto je glasna...