Sada je: 03 kol 2026, 13:57.

Gdje po Bosch bijelu tehniku?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Gdje po Bosch bijelu tehniku?

PostPostao/la Dudley » 31 kol 2009, 13:13

Sušilicu konkretno.
Bili smo na dosta mjesta (Elipso, Kika, HGspot, Pevec, Tehnomax..) ali drže jedan ili dva modela a ovaj koji bi mi (Maxx7) nema nigdje. Sjećam se da je prije par godina u Elipsu bilo baš puno Boscha, sada baš i ne.
Zna li tko možda gdje još u Zg-u ima dućan koji ima veći izbor?
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

Re: Gdje po Bosch bijelu tehniku?

PostPostao/la lastavica » 31 kol 2009, 13:48

ja sam baš nedavno obilazila dućane, osim ovoga što si navela Boscha je bilo i u Konikomu u CC1, i u onom dućanu uz AM, ne znam kako se zove

ja sam na kraju naručila u Kralju jer su mi dali rabat zbog toga što kupujem sve kućanske aparate, mislim da u salonu imaju jako malo od Boscha ili ništa, nisam gledala jer sam samo išla ostaviti kauciju
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la Nana1971 » 31 kol 2009, 14:04

Ecos ti isto drzi Bosch, probaj nazvati i provjeriti imaju li to sto trazis i u kojem ducanu.
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema
I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
Nana1971
blissful reduša

PostPostao/la Barbi » 31 kol 2009, 15:18

Ja sam pred par mjeseci Bosch perilicu kupila preko nekog ovog web shopa: http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/. Model koji sam ja htjela nisam našla nigdje a ovdje je čak bio na nekoj akciji. Super sam zadovoljna, isporučili su je vrlo brzo.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la Dudley » 31 kol 2009, 15:45

Cure, riješeno, MM upravo nazvao da je uzeo u tom dućanu pokraj A. Malla (čini mi se da je i to Elipso, samo je prije bio u Stupniku, tamo nije bilo...).
Barbi, da mi je prije bio link, čine mi se skroz ok cijene, ne znam koji je točno model uzeo, baš ću usporediti.

I jedva je čekam probati :joy
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.