Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Kabanica za prvašića

10 ruj 2009, 10:48

Tražim, neku da nije baš ona obična iz Name žuta ili plava :mrgreen:

Re: Kabanica za prvašića

10 ruj 2009, 11:42

bilo u TL onako kao jaknica, prava, s rukavima, prozirna pa s nekim plavicastim dezenom :mrgreen:

10 ruj 2009, 12:20

prekrasne sam ti vidjela u rosesu u frodu
imaš kabanicu, gumene čizme, kišobran i neki mali ruksak
lijepe šarene , meni su zapele za oko bubamaraste
cijenu nisam gledala

10 ruj 2009, 14:10

u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana

10 ruj 2009, 16:48

lastavica je napisao/la:u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana

Ovo sam ja htijela napisati i dodajem da su cijene više nego pristupačne. Mi jednu imamo evo drugu godinu. Prošle nam je bila skoro do poda :D sad je do koljena ali je super ;)

10 ruj 2009, 21:07

lastavica je napisao/la:u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana

Ne znam je li samo kod nas, ali samo nekakvi malecni brojevi. Po mojoj procjeni za mlađe vrtićke grupe.
Već su ih u nekoliko navrata dobili i ja se svaki put zaletim među te Spajdermene, ali nema ni za prvašića niti za trećašića.

13 ruj 2009, 08:24

mi isto kupili u dm. na brojevima ti pise 1,2, i 3 no 3 je 10 ka. mojoj prevelika a nosi 8. po 70 kn su i krasne su.

13 ruj 2009, 12:27

U tri DMa sam tražila imaju samo 1 i 2. Meni se 2 čini malo premali. I nisam kupila.

Pogledat ću još u Vrtuljku, tamo su znali imati lijepe

14 ruj 2009, 12:41

Kod nas dućan s Bambi cipelicama drži i otkačene kabanice i s istim uzorkom gumene čizme.Mi smo L.kupili lani tako kabanicu i gumene č. u znaku vila,čak ima i mala krila na leđima

14 ruj 2009, 13:24

palunkica, DM u AMu ima par crvenih u broju 3

moja ima sličnu (a mislim da je i ista firma ), kupljenu kod mene u kvartu, broj 8, naravno ima podfrknute rukave :mrgreen:

14 ruj 2009, 18:59

Imaš lijepih (doduše i mrvicu skupljih) u Bon-bonu u Vlaškoj. Evo link http://www.kidorable.com/cart/Rain-Coat

14 ruj 2009, 19:11

Kidorable su predivne ali imaju samo male brojeve. Doduše moj šestogodišnjak nosi osmicu ;)

14 ruj 2009, 21:13

Kidorable se preselio u Importanne galeriju. Imaju prekrasne, ali nema broj 8, TInu je 6 premalo.

Imamo njihov gusarski kišobran, danas je išao u školu s tim kišobranom i kabanicom za torbu. Nije trebalo na sreću :lol

18 ruj 2009, 21:33

Ciara je napisao/la:prekrasne sam ti vidjela u rosesu u frodu
imaš kabanicu, gumene čizme, kišobran i neki mali ruksak
lijepe šarene , meni su zapele za oko bubamaraste
cijenu nisam gledala

evo provjerila danas
kidorable su
čizmice su 123 kn
prekrasnih ima
Odgovori