Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
10 ruj 2009, 10:48
Tražim, neku da nije baš ona obična iz Name žuta ili plava
10 ruj 2009, 11:42
bilo u TL onako kao jaknica, prava, s rukavima, prozirna pa s nekim plavicastim dezenom
10 ruj 2009, 12:20
prekrasne sam ti vidjela u rosesu u frodu
imaš kabanicu, gumene čizme, kišobran i neki mali ruksak
lijepe šarene , meni su zapele za oko bubamaraste
cijenu nisam gledala
10 ruj 2009, 14:10
u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana
10 ruj 2009, 16:48
lastavica je napisao/la:u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana
Ovo sam ja htijela napisati i dodajem da su cijene više nego pristupačne. Mi jednu imamo evo drugu godinu. Prošle nam je bila skoro do poda

sad je do koljena ali je super
10 ruj 2009, 21:07
lastavica je napisao/la:u DMu ima kabanica s rukavima, plave i crvene na Spidermana
Ne znam je li samo kod nas, ali samo nekakvi malecni brojevi. Po mojoj procjeni za mlađe vrtićke grupe.
Već su ih u nekoliko navrata dobili i ja se svaki put zaletim među te Spajdermene, ali nema ni za prvašića niti za trećašića.
13 ruj 2009, 08:24
mi isto kupili u dm. na brojevima ti pise 1,2, i 3 no 3 je 10 ka. mojoj prevelika a nosi 8. po 70 kn su i krasne su.
13 ruj 2009, 12:27
U tri DMa sam tražila imaju samo 1 i 2. Meni se 2 čini malo premali. I nisam kupila.
Pogledat ću još u Vrtuljku, tamo su znali imati lijepe
14 ruj 2009, 12:41
Kod nas dućan s Bambi cipelicama drži i otkačene kabanice i s istim uzorkom gumene čizme.Mi smo L.kupili lani tako kabanicu i gumene č. u znaku vila,čak ima i mala krila na leđima
14 ruj 2009, 13:24
palunkica, DM u AMu ima par crvenih u broju 3
moja ima sličnu (a mislim da je i ista firma ), kupljenu kod mene u kvartu, broj 8, naravno ima podfrknute rukave
14 ruj 2009, 18:59
Imaš lijepih (doduše i mrvicu skupljih) u Bon-bonu u Vlaškoj. Evo link
http://www.kidorable.com/cart/Rain-Coat
14 ruj 2009, 19:11
Kidorable su predivne ali imaju samo male brojeve. Doduše moj šestogodišnjak nosi osmicu
14 ruj 2009, 21:13
Kidorable se preselio u Importanne galeriju. Imaju prekrasne, ali nema broj 8, TInu je 6 premalo.
Imamo njihov gusarski kišobran, danas je išao u školu s tim kišobranom i kabanicom za torbu. Nije trebalo na sreću
18 ruj 2009, 21:33
Ciara je napisao/la:prekrasne sam ti vidjela u rosesu u frodu
imaš kabanicu, gumene čizme, kišobran i neki mali ruksak
lijepe šarene , meni su zapele za oko bubamaraste
cijenu nisam gledala
evo provjerila danas
kidorable su
čizmice su 123 kn
prekrasnih ima