Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Mala stolica za djecu

30 stu 2009, 22:40

Jal znate gdje ima.
Obična drvena niska onako kako imaju u vrtićima? može plastika a može i komplet sa stolićem.

ovo sam našla u kiki
slika
ali ja bi ipak nešto jednostavnije a i jeftinije
:mah

Re: Mala stolica za djecu

30 stu 2009, 22:41

ikea :mrgreen:

30 stu 2009, 22:42

Krumpirić je napisao/la:ikea :mrgreen:

hmm da....
ali ja bi u HR :mrgreen:

30 stu 2009, 22:44

naručiš, dodje sa dostavom i svime...3 puta jeftinije nego ovdje :dunno

30 stu 2009, 23:00

joooj krumpi a taman sam zaboravila na njih i sad gledam njihov web i ja bi sve tooooo!!! :bonk

+ barem 15tak kvadrata di bi to sve stavila :mrgreen:

01 pro 2009, 00:55

imaš plastični stolić i dvije stolice crvene na roaryja (doduše, to je više za dečke) u superkonzumu, neki dan ja vidila na sniženju, sad su 199 kn, ako se nisu razgrabili.

a drvene stolice ti radi neki tip doma, gledala sam neki dan oglase, ima njegov oglas na njuškalu i u plavom oglasniku, ja sam tražila drvene konjiće (radi i njih), broj oglasa: 76698

doduše, konjići mi nisu baš neki dizajn, a stolice nemaju naslon, ali ja zvala pa tip kaže da ima svakakvih od 80-200 kn.

02 pro 2009, 13:59

mi imamo ovaj set koji si stavila i oduševljeni smo
kad pogledaš da plastični koštaju po 200 kuna ovo i nije skupo
(kajaznam, možda i je, MM se tol'ko oduševio kad je ovo vidio da je odmah kupio, nismo nikad ni gledali ništa drugo)

04 pro 2009, 12:51

kasno ovo vidim, i ne znam imaju li to u konzumu još uvijek...htjela sam samo reći da se ne radi o plastici nego drvu, lakiranom, farbanom. lako se sklapa, samo za 4 šarafa treba šarafciger. izgleda dosta kvalitetno...moj mali uživa svaki dan, to mu je poklon od bake i dede. i koštalo je 200kn. ovo iz kike mi je malo poskupo...

04 pro 2009, 13:25

zeezee nije nije kasno.
morala bi otići u konzum. jeste to sad nedavno kupili?

04 pro 2009, 14:09

Tek da vidite da možete i od neke stare napraviti simpatičnu 'novu' stolicu za klince. Ova je pripadala mom bratu kad je bio mali. Dakle ima nekih 40-ak godina iza sebe. Samo sam ju ošmirglala, obojala i malo iscrtkala. Sad čeka Ladinu guzu.
slika

04 pro 2009, 14:15

o ista, stvarno imas zlatne ruke!!!! prekrasna je!

04 pro 2009, 14:17

JiA je napisao/la:o ista, stvarno imas zlatne ruke!!!! prekrasna je!

Ma nemam zlatne ruke nego srebrnu boju!

04 pro 2009, 16:13

ima u mulleru nešto slično, stol i dvije stolice u rozoj i plavoj boji. sad je na akciji i košta 149,90.

http://www.mueller.hr/prospekt/content_ ... t_@hr.html

ima ga u prospektu s igračkama.

04 pro 2009, 23:04

Takvih stoličica ima u Metrou, mislim da koštaju oko 70kn, a u Konzumu u Dugavama vidjela sam danas one komplete sa 2 stolca i stolićem.

05 pro 2009, 13:17

i sve to je skuplje i manje kvalitetno od ikee s dostavom :lol :mrgreen:

05 pro 2009, 13:54

Krumpirić je napisao/la:i sve to je skuplje i manje kvalitetno od ikee s dostavom :lol :mrgreen:

kad imaju dostavu samo u Zg, a nas ostale tko šiša :loce

06 pro 2009, 00:39

snowhite, kupili prošli tjedan. nama je skroz ok, njemu je stolica taman. frendovi su uzeli ikein stol i dvije stolice bez naslona, i na tome neće sjedit ni njihova mala niti Marin kad dođemo kod njih :dunno ne znam jel u naslonu stvar...na ovim našima sjede oboje.

inače, meni je ikein dizajn, za skoro sve super, ali mi je kvaliteta jako upitna. kad se o 'drvetu' radi, ne za ovakve stvari....

09 pro 2009, 08:37

mi smo jučer obišli konzum, našli stolić s 2 stoličice za 299 kn i nije nas se uopće dojmio, izgledao je jako klimavo :dunno

onda smo zbog nekih drugih stvari skočili do mullera (u WG) i snimili stolić koji spominje sretnamama. I kupili za 159 kn, odličan je, simpa dizajn, dosta čvsrt i baš smo zadovoljni. Teo je odmah zasjeo za njega :dada

09 pro 2009, 12:32

tonka, ti izložbeni vjerojatno nisu dobro pošarafljeni. naš se ništa ne klima. doduše, ne znam jel to isti, naš je koštao 199kn. ima puni naslon, nije ona rupa na naslonu, to mi je isto važno, jer kod jednih frendova je odmah krenuo u tu rupu gurat noge i sjedit na sve nemoguće načine :roll: ; a neki dan sam u mulleru pitala hoće li opet dobivati te stoliće, i gospodične me uvjerila da nema nikakve šanse. još jednom :roll:

09 pro 2009, 13:40

gledala sam u mulleru u gardenu i nemaju.
nikako da odem u veliki konzum iako sam nekako skptična prema njim baš ga ne volim :dunno
nije nam žurba valjda budemo nešto našli

09 pro 2009, 17:45

zee ovaj što smo mi gledali u Konzumu je bio crveni, na Roaryja (čini mi se) i imao je nekakvu kao "ladicu" u sredini - četverokut koji se mogao dići pa je ispod bilo spremište od mrežice za stvari.. I bio je 300 kn, drugog nismo vidjeli :dunno Radi se o Konzumu na Črnomercu

Snow mi smo stolić uzeli uWest Gateu, zadnji za dečke, ostao je još jedan za curice. Ne znam imaju li još koji u skladištu, al nije bilo izloženih. A teta na kasi nam je rekla da ga i ona ima doma i da je jako zadovoljna :dunno

12 pro 2009, 12:00

samo da javim da u Mulleru u West Gateu imaju još stolića, uzeli smo prijateljima za malecnu, ostalo ih je još nekoliko - očito ih imaju na skladištu :dada
Odgovori