Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

hitno, najhitnije- spiderman odijelo

30 pro 2009, 10:37

gdje? osim turbo limača? u kompletu, cijelo odijelo? miha je spiderman, namjerno pišem "je" jer je sav u tom filmu- pjena za tuširanje spiderman, majice, ruksak... :loce
u turbo limaču sam vidjela, oko 250 kn je i da je povoljno, nije- da imam jedno dijete, možda, ovako i drugo dvoje ima želje, a želja je za rođendan koji je za par dana.
zato molim info, ako znate gdje ga još ima, osim tl i približna cijena. hvala :mah

Re: hitno, najhitnije- spiderman odijelo

30 pro 2009, 14:02

Ak se odluci za Supermana to ti mogu odmah poslati, ali Spidermana nemamo :mrgreen:

30 pro 2009, 14:06

Evo, baš bila u King Crossu i dolje Spidermana imaš koliko hoćeš. Cijenu se nisam sjetila pogledati.
Dosta dobre kostime zna imati jedan dućan (pojma nemam kako se zove) u Importane centru: čim se siđeš niz pokretne stepenice do Turbo športa. Tamo sam D. prošle godine upiknula mrak vilinsku haljinu ;)

30 pro 2009, 15:06

marsovka je napisao/la:Ak se odluci za Supermana to ti mogu odmah poslati, ali Spidermana nemamo :mrgreen:

ako ga i supermen začara, javim ti se ;)
hvala na info, poslat ću nekoga do kc pošto je to meni drugi kraj grada da vidi cijene.

30 pro 2009, 21:31

Pratim topic,jer i M.hoce bit spiderman za maškare ,triba se na vrijeme osigurat :dada

30 pro 2009, 22:13

malozlo, tvoj hoće za maškare, ovaj moj danas cijeli dan nosi masku spiderman po kući, ne skida ju :kima
bojim se kaj bu bilo kad obuče odijelo :loce

31 pro 2009, 19:08

Sandra028 je napisao/la:malozlo, tvoj hoće za maškare, ovaj moj danas cijeli dan nosi masku spiderman po kući, ne skida ju :kima
bojim se kaj bu bilo kad obuče odijelo :loce

Ah,moj najviše na svijetu hoce bit Jurić,pa ti sad vidi :lol
Odgovori