Sada je: 06 kol 2026, 07:05.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

, onako mini ljulje i slično...i ostatak di se veliki mogu razbacati sve u šesnajst

Luantaro je napisao/la:bile moje cure, bilo im je fenomenalno, subora popodne, bilo je prazno

Javim kak je bilo!

i onda smo razocarani malo prosetali i iotisli doma, igraonicu nismo vidjeli 

TmamaKiN2 je napisao/la:I? FRanika???? kakvi su dojmovi???
nmi smo bili jedan dan ali nismo se zadrzali bas dugo, bili 1.put ali razocarala se malo. naime, mi smo htjeli na klizaliste i dosli tamo i uzeli i klizaljke... i onda hladan tus - pa to uopce nije led, to je neka faking plastika i na tome mozes samo cupkati, hodati, padati, klizati NE![]()
i onda smo razocarani malo prosetali i iotisli doma, igraonicu nismo vidjeli

). No u svakom slucaju klinci su se odusevili, nisu se ni nakon 3 sata dali doma..Meni se isto jako svidja, sve je veliko, prostrano, prozracno, u restoranu smo pojeli, klopa je OK...uglavnom dojmovi su nam : obavezno ponoviti! A mislim da cu i Leona moci uskoro dovesti-onaj kutic za bebace je sasvim OK!

,zagušljivo ,bila klinčadija i preko 12 g i veliki"magarci "koji se ponašaju ko da je sve njihovo ,roditelji ih iskrcaju unutra i odu ,a ovi rade gluposti,npr na autiće se nije moglo doći nikako jer je njih troje velikih vozilo i ni makac,da ne velim kaj su radili po onom duginom toboganu
Jel zna netko dal je to istina?
folne je napisao/la:i dalje je besplatno. mi smo bili jučer oko 2 i bilo je poluprazno tako da smo pili kavu i tu i tamo morali baciti oko na klince (7 i 9 god)
ali navećer. I fakat je besplatno do daljnjega i nije gužva.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.