Ajde, sad po našemu... biciklu trebam. Sara ima rođendan uskoro, a mi bi joj kupili biciklu. MM želi onu veliku, a možda je i u pravu, jer, ako joj kupimo onu kakva je bila nakadašnja 'ponica', opet ćemo je morat minjat za koju godinu.
Dakle, kakvu da kupim i di? Naravno, da ne košta puno novaca, ne mora biti profesionalna.
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.' ----------------------------- S 2000 / R 2005 ----------------------------- Moj dućan
Turbo sport. Ako već nema nikakvog biciklističkog centra. Mali sportski dućan će bit skuplji, a teško da će radit stručnjak. Nego, normalno da su zatvorili, kad u Dalmaciji nit imaš di vozat, nit je popularno
da, ja sam u SŠ vozala u Radmanove mlinice svakodnevno tamo amo tamo amo... U periodu kad sam mršavila (bila sam debelo dijete ). Skoro me pogaziše više puta.
Pazi ovo, ja radim u Podstrani, kod Hotela Lav. Idealna relacija za biciklom, treba mi sa autom 10-ak minuta. Ali, proći priko Sirobuje sa bicikom ravno je samoubojstvu...
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.' ----------------------------- S 2000 / R 2005 ----------------------------- Moj dućan