Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

pamučni tepih za dječju sobu a da nije iz IKEE

06 svi 2010, 11:33

U potrazi sam za pamučnim tepihom za dječju sobu, a koji bi mogla oprati u vešmašini.
Rado bi da ima neke dječje motive ( za dečka ). R. je poželio nešto na mediće.
Svi tepisi i tapisoni sa autićima i sl. su sintetski, a ja bi nekako rado prirodni materijal.
Ikea mi nije opcija, u obzir dolazi Zagreb, Rijeka i Zadar.
Sutra prolazim baš kroz Rijeku, pa ako netko nešto zna......

Re: pamučni tepih za dječju sobu a da nije iz IKEE

06 svi 2010, 16:56

neznam jesi gledala u baumaxu mi smo nedavno uzeli prekrasan plavi s misevima i sirom ali sintetski .mozda imaju i pamucne .i jos sam davno vidjela u tepih landu krasne za djecu .sretno u potrazi

08 svi 2010, 15:28

Ja bih samo pitala zašto ti je tako bitno da je prirodni.
Osobno mislim da su sintretski bolji pogotovo za djecu jer se ne skupljaju grinje i lakše se održavaju.
I onda sam ti htjela napisati da sam vidjela pamučne tepihe kod mene u jednom malom dučančiću ali se u petak zatvorio :(
Nikakve koristi na kraju od mene. Sory

09 svi 2010, 07:23

moguće da bi toga bilo u dućanima s tekstilom. Mi smo kupili za kuhinju pamučni tepih u Merkuru u onom dućanu sa zavjesama! A još davno, prije nekih 10-ak godina imali smo jedan u sobi, kupljen u Shopping centru Prečko isto u dućanu s tekstilom.
samo moraš paziti i kad ga kupiš da li ti uopće stane u perilicu!

10 svi 2010, 08:41

sve moje želje pale su u vodu kada je Roko vidio tepih na Wini pooha, nije pamučni, no nek je dijete sretno.....
Odgovori