Sada je: 14 lip 2026, 11:02.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

)

sila zakon mijenja.

Post 21,6Eh, sad Dino park u Funtani. Bila sam baš danas tamo (srećom besplatno jer je preskupo) i jako sam razočarana. modeli su već dosta uništeni i sve izgleda jako jeftino. ne bih davala pare na to.

Post 21,6
Tako da takvu opciju ostavljam za neku iduću godinu.

otok Fenoliga i Porer, uz sve ostalo

- ako tko bude tamo u to vrijeme i ako nađe za shodno odazvati se i ako ja nađem dovoljno samopouzdanja potegnuti dogovor, tako mi Raka. 

ako ja nađem dovoljno samopouzdanja potegnuti dogovor, tako mi Raka

a za fratarski otok - 5 minuta vožnje do pule i onda s bunarine
podocnjaci forever je napisao/la:Gdje je taj safari park?
Ima li na Brijunima još životinja kakvih? Bila sam tamo zadnji put s ekskurzijom i čini mi se da je djeci nakon nekog vremena (nakon vožnje vlakićem) bilo pomalo dosadno.

Post 21,6

Lijepa i još bolja za djecu je uvala koja se nalazi sjeverno od ove (ali ne prva već druga), ali se ne mogu sjetiti kako se zove.

odn. za eventualnu koordinaciju ako se još tko bude htio priključiti toj kavici. Ne mogu se sada uopće sjetiti tko je sve tamo osim vas koje ste se ovdje javljale...
?

:

- bolje tamo ne ići.

); u rangu je s otokom Proizdom kraj Korčule, ili Lokrumom. Od onoga što ja vidjeh i posjetih.

ne, ne, koristim priliku ovdje pozdraviti sve prekrasne žene dočekuše - Rachicu, corazon, eli, Beppu i mahimu - predivno, srdačno, toplo, elokventno društvance s kojim sam zaista uživala. 

za trud,stvarno si na sve mislila
nego idemo u Makarsku

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.