dobili smo zadatak raditi male kuglice različitih boja, pa ih posatvljati na različite podloge s velikim kontrastom boje spram kuglica, pa onda sa sve manjim, pa sve manje kuglice...
čini mi se da bi plastelin najbolje poslužio, nemam drugih ideja, jer mora biti raznobojno. ako se netko sjeti nečega, sugestije su dobrodošle.
da ne duljim kao i uvijek
tražila sam po trgovačkim centrima, nailazim na običan plastelin, nigdje ne piše da ga dijete smije malo i gricnuti

jel zna netko, gdje ima, čini mi se da se negdje spominjao neki neškodljivi plastelin
a čini mi se da sam jednom davno, negdje na forumu pročitala i recept za "domaći" plastelin, ili sam to možda sanjala...
a flomići - skužio ih je kod druge djece, i pokazao zanimanje, već par dana spominje da bi on "olovke". čini mi se da bi s tim isto vježbao i vid i finu motoriku. ne znam jel još rano, al probala bi mu dat veliki papir i nekakve flomiće ili nešto. isto nekakve netoksične, jer će ih sigurno htjeti isprobati, po mogućnosti da se mogu oprati vodom, da nas doktori ne gledaju u čudu kad im budemo dolazili.

vidis da ipak nesto znas.