Sada je: 08 kol 2026, 22:16.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

prevruće

), a kako dovoljno rano rezerviram (sad mi ide na zivce sto se vise ne moze rezervirati putem interneta) onda uvijek i dobijem te karte. jednom sam bila u lozi otraga i to je bilo koma, NISTA se nije vidjelo, NISTA. tako da sam samo jos jednom ili dva puta bila u lozi i to prednja mjesta. a btw. kako joj pod pauzom bude dosadno onda se penjemo do balkona i mogu reci da mi se pogled ne dopada, jako mi je to daleko (mozda jer ja ne vidim dobro, ne znam
)

i imas raspored izvedbi po mjesec i pol unaprijed
ne znam, ja osobno ne bih balkon, a ponajmanje ako su rubna mjesta. ali, bila si gore pa znas kako se vidi

mamaiAM je napisao/la:loze sa strane su koma. cista koma i bacen novac. das za balet 150 kn po glavi, a ako nisi u prvom redu stolaca i nagnut, ne vidis nis.

inače bi opet zaboravila na vrijeme kupiti karte za Orašara
jer je jedino ponedjeljak u 19:30 imao normalna mjesta
al sad su ostala slobodna mjesta u prvom drugom i trecem redu balkona, al sasma lijevo i sasma desno. pa mi je to sumnjivo - da nije to negdje sa strane, pa da se (ko i u lozama sa strane) nis ne vidi

e bas cu prije predstave otic na balkon i vidjet kako se vidi s tih mjesta sa strane
ja mislim da neces pozalit sto si uspjela ugrabiti bolja mjesta 
hvala na topicuinače bi opet zaboravila na vrijeme kupiti karte za Orašara
zadnje 2 godine sam ostala bez karti - ikakvih
A tako sam željela svoju prinezu odvesti, ona je sva u baletu, pačkama, princezama, ... 

sasvim solidna mjesta. iako, ja obicno "pucam" na prve redove parketa (po mogucnosti prvi red
). a i sismisa sam rezervirala.

a ona će mi ionako sjediti u krilu da bolje vidi) na što je on rekao da naravno, da djeca do 4, 5 godina ionako sjede u krilu. 

Barbi je napisao/la:Mama i ema, da, da, kojekuda po jedno mjesto. I onda sam ja fino nazvala onaj broj telefona tamo gore i pitala ljubaznog čiku mogu li ja za sebe i svoju četverogodišnju kćer kupiti to jedno mjesto negdje (mislim to i tako neće prodatia ona će mi ionako sjediti u krilu da bolje vidi) na što je on rekao da naravno, da djeca do 4, 5 godina ionako sjede u krilu.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.