Samo da potvrdim, taj karaoke iz Lidla je genijalan, super je što su 2 mikrofona, pa si moja uvijek nađe društvo za pjevanje u duetu Jedino je pitanje ima li ga još, mi smo prije godinu dana zakasnili i evo smo čekali do sad da se ponovno pojavi u ponudi...
JiA, pa naravno da znam, kakvo je to pitanje? Ali ja pjevam a capella, meni ne treba karaoke set.
Treba mi za rođendanski poklon ali radije bih nešto za što se mogu pronaći dodatne pjesme. Dunja, kako to misliš samo mikrofoni i laptop, pa valjda treba i neki program, nešto? Gdje TO da kupim? A i mikrofone?
We do not see the things as they are, we see the things as we are.
Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
kupila sam ovaj set iz lidla i vratila ga jer se uz njega dobije jedan cd s 15 pjesama i šlus. format je takav da nigdje ne možeš nabaviti dodatne pjesme. plejka ili komp je bolja varijanta
Nemoj mi komplicirat život. drugi to kažu za svoje mame al su one nula prema tebi. paranoična si i ne mogu ti opisat kolko me to iritira!!!