Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Diktafon

20 tra 2011, 12:10

Toliko malo znam o tome da ne znam što bih pitala. :lol
Dakle treba bi za snimiti neka predavanja pa bi mu domet hvatanja zvuka trebao biti bar 6-8 metara. Zanimaju me i moguće duljine snimanja zvučnih zapisa.
S obzirom da će mi trebati samo jedno kratko vrijeme i nije važno da je zvuk idealno čist htjela bih proći jeftinije.
Preporuke?
Kakav je ovaj http://www.se-mark.hr/detalji_proizvoda ... -s701.aspx

Re: Diktafon

20 tra 2011, 12:46

Posudim ti ja svoj ako si za takvu opciju?

21 tra 2011, 08:41

pitaj smiješ li snimati

22 tra 2011, 09:08

Kim znam, hvala na upozorenju.
Mama i Ema :kiss ipak bih kupila.

Znači i dalje trebam informacije. I dalje me zanim ovaj olympusov kojeg sam linkala. U čemu je zapravo razlike između skupih i jeftinih diktafona. Ako je u čistom tonu to mi nije previše bitno. Bitan mi je domet hvatanja zvuka i trajanje zvučnog zapisa

22 tra 2011, 10:05

najjeftinije Olympusove sam ja koristila ali moram priznati da se bojim da ti se nece bas cuti razgovjetno predavanje na njega jer ja sam ga koristila za udaljenost od cca 1 m. To je bilo prosle godine, kupila prvi koji mi je uletio pod ruku :mrgreen
Najveca je mana da hvata bliske zvukove a ako ti se netko okrene, udalji ili nesto onda ne hvata bas dobro odnosno nije bas razgovjetno :dunno
Odgovori