Sada je: 08 kol 2026, 15:59.

što kad na garanciji nema potpisa i pečata

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

što kad na garanciji nema potpisa i pečata

PostPostao/la Beppa Joseph » 13 kol 2011, 16:36

prije manje od dvije godine kupili smo frižider preko večernjakove aukcije. Dostavili su nam ga preko intereurope i nisam ni pogledala da na garanciji nema potpisa i pečata.

Račun nemam jer smo ga platili karticom večernjem listu, a oni njima.

Mogu li u banci dobiti potvrdu o transakciji nakon godinu i pol (na netu daju samo zadnjih 14 mjeseci)?

Možda nam ovi u firmi preko koje smo kupili daju neku potvrdu o kupnji :ajme

Garancija je 5 godina, a već crkava i još ću morat platit. Samoubit ću se. I svoju nesmotrenost prilikom preuzimanja. :ajme
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

Re: što kad na garanciji nema potpisa i pečata

PostPostao/la palunkica » 13 kol 2011, 19:09

Možeš u banci sigurno dobiti ispis transakcija i za više od 14 mjeseci, ja dobila u Zabi, samo sam nešto morala platiti za to
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Tulip » 13 kol 2011, 21:20

Trebalo bi biti moguce. Barem kod nas jeste. Pogotovo ako je karticom placeno. Mozes podnijeti zahtijev da ti izdaju potvrdu za taj i taj mjesec, te i te godine. Naravno, to kosta (kod nas koliko i druge potvrde koje izdaje banka).
Mamina maza 5.2.2010.
Palčica- anđeo sa greškom 13.6.2012.
Dupla sreća D&N 3.9.2014.
Tulip
Ima najljepši pogled na cijelom svijetu

PostPostao/la fancy » 14 kol 2011, 20:10

Ja sam skoro dobila izvode za prethodnih godinu dana, za svaki mjesec posebno, sve transakcije, nista nisam platila.
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 16 kol 2011, 22:16

Beppa Joseph je napisao/la:prije manje od dvije godine kupili smo frižider preko večernjakove aukcije. Dostavili su nam ga preko intereurope i nisam ni pogledala da na garanciji nema potpisa i pečata.

Račun nemam jer smo ga platili karticom večernjem listu, a oni njima.

Mogu li u banci dobiti potvrdu o transakciji nakon godinu i pol (na netu daju samo zadnjih 14 mjeseci)?

Možda nam ovi u firmi preko koje smo kupili daju neku potvrdu o kupnji :ajme

Garancija je 5 godina, a već crkava i još ću morat platit. Samoubit ću se. I svoju nesmotrenost prilikom preuzimanja. :ajme

Bepa možda ne crkava već ga treba dobro očistit otraga otopiti i pogledati one cijevi da nije voda zapela ili slično - posebno ako ima neki neviđeni sustav samootapanja. Ljeto je puno ga otvaramo a razlike u tem su velike. Kad moji roditelji dođu opet do nas mogu poslati mamu the friđhunda da vidi može li se štogod. hahahaahahah. tak je moj sredila. ali vaš je nov i moderan tu više ne pale mame tu već treba kompjutorski genije :) :)
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.