Sada je: 08 kol 2026, 09:58.

izdajalice i ovlazivaci zraka

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

izdajalice i ovlazivaci zraka

PostPostao/la n&e&e » 14 lis 2011, 16:56

Mene zanima koja je ok izdajalica vama i čitala sam i raspitivala za te ovlaživače zraka pogotovo dok je beba mala,ali nigdje koliko sam uspijela vidjet nema konkretnog odgovora koji je ok..?
Vidjela sam da onaj chico košta 620kn a nijedan drugi nisam vidjela čak sam tražila i u metrou koji je netko spomenuo?
n&e&e
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: izdajalice i ovlazivaci zraka

PostPostao/la Diami » 29 lis 2011, 21:16

Malo si zalutala s temom, ali budu moderatorice premjestile.

Ja sam imala aventovu izdajalicu i nisam nešto oduševljena. Mislim da bih sad da kupujem ponovno probala Tommie Tippie. Frendica mi je imala tu i jako je zadovoljna bila, a čini mi se nekako "ugodnija". No to je isto nekako osobno, nekima paše jedna, drugima druga. Najbolje bi bilo kad bi mogla probati prije nego kupiš, možda da posudiš koju od frendice ako slučajno neka ima.

Što se ovlaživaća tiče, mi imamo onaj iz Lidla, bilo ga je u par navrata po 333kn. Dosta smo zadovoljni, za tu cijenu se isplatio, sad će mu biti mislim treća sezona i još se super drži. Imamo centralno i po zimi nas spasi, bez njega vlaga nam je strašno niska, nekad ispod 35%, ovako se drži oko 50 do 55%.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la ella roo » 29 lis 2011, 23:35

Za izdajalicu nemam savjet...meni ni jedna nije uspjela izvući više od 20 ml, ali što se tiče ovlaživača 600 kuna mi je puno.
Ja sam kupila prošle godine u plodinama za 100 kuna.Radi finu maglicu i ima opciju ioniziranja.
"Would you like to try an Australian kiss? It is just like a French kiss, but down under."
ella roo
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Trini » 03 stu 2011, 10:10

Ja bih kupila ovlazivac zraka za ured, strasno nam je suh zrak :roll (doma susimo stalno neki ves po radijatorima pa nemam tih problema).

zanima me jesu li ovlazivaci bucni?

i ta omaglica koju spominje ella, jel to proizvodi svaki ovlazivac :shock mislim, nema smisla da mi ljudi ulaze u ured ispunjem oblakom ili da pocnu zvati vatrogasce :mrgreen
Trini
sv. Monika

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.