Sada je: 08 kol 2026, 09:58.

Interliber 2011

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Interliber 2011

PostPostao/la MalaSirena » 10 stu 2011, 09:24

Idete? Jeste li bile?
Što se isplati kupiti (ovdje me najviše zanima literatura za djecu i to od 8 g naviše :mrgreen )?
Planiramo ići, a ne pada mi ništa na pamet što da tražim (planiram kupiti klincu nešto za Božić i Sv. NIkolu te za rođendane i ine prigode).
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

Re: Interliber 2011

PostPostao/la Tinica » 10 stu 2011, 10:20

Mi idemo ovu subotu :up
I ja se planiram opskrbiti poklonima za predstojeće blagdane :faca
Mislim da malcu neću ništa kupovati jer ima toliko knjiga doma koje niti ne pogleda. :roll
Trenutno je u fazi mudrovanja :hahaha i ne ispušta iz ruku dvije knjige koje je dobio za rođendan.
To su http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... &id=149072 i http://www.mozaik-knjiga.hr/knjige/zagonetke
Ma knjigice su zbilja super zanimljive i jako puno toga se nauči :up ...meni je super kad on ide po stanu i onda me ispituje "Mama jel zna da ..." i ja učim uz njega :yess
slika
slika
Tinica
Sveta krava

Re: Interliber 2011

PostPostao/la Novamama » 10 stu 2011, 10:29

mi smo bili jučer.
moj sin(9 god) si je izabrao hrpu nekih detektivskih knjiga po 19 kn na štandu znanja (biblioteka stribor). i to je još akcija platiš 3 dobiješ 4. on to voli i znao je što želi, tako da smo to brzo obavili.

na štandu leo comerca ima zgodna ilustrirana povijest svijeta za 50 kn (snižena s 300) i velika dječja enciklopedija isto za 50 kn. zgodno je za poklon, a i zanimljivo, onome koga zanima.

ove veće knjižare, znate već što očekivati.
na algoritmu je kupio gregov dnevnik. to mu se jako dopalo, čitao je kod prijateljice, pa je uzeo jedan dio (od 3 ili 4 ne znam sada). tu je ''samo'' 20% sniženje.
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.