Sada je: 10 kol 2026, 05:52.

Ljetni kamp za djecu - Pine Beach Pakoštane

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Ljetni kamp za djecu - Pine Beach Pakoštane

PostPostao/la micika » 27 tra 2012, 12:03

Plivački klub u kojem trenira moja mala organizira ljetni kamp u Pakoštanima. To je nešto tipa modernog robinzonskog turizma. Djeca su smještena u bungalovima. Sve mi se čini dosta dobro oganizirano i općenito cijelo mjesto je jako lijepo.
Da li je možda nećije dijete bilo tamo? Zanimaju me iskustva? :)
micika
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Ljetni kamp za djecu - Pine Beach Pakoštane

PostPostao/la Tinica » 30 tra 2012, 13:32

Ja samo znam da je prošle godine u tom mjestu bio organiziran California Camp i da su svi bili oduševljeni, bez struje, vode, mobitela :lol
Moj malac ove godine ide u Wiki Camp u Savudriju http://www.sport4you.hr/w.aspx
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Adorabla » 30 tra 2012, 14:25

Camp Cal i ovaj kamp nemaju nikakve međusobne veze osim što koriste prostore bivšeg Club Med-a
Camp Cal je prica za sebe i Tinice ne znam zasto ovaj smijesak na mobitele :mrgreen Da imam para uvijek bih djecu tamo poslala.
Ovaj kamp koji Micika spominje izgleda mrak. po mojim onak ovlas saznanjima izgleda da koriste zajednicku stijenu za slobodno penjanje i plazu. Cijena je takodjer poprilicna.
Adorabla
Medena

PostPostao/la Tinica » 30 tra 2012, 15:11

Adorabla ne kužim zašto me pitaš za ovaj smajlić :conf
Rekla sam da je klincima bilo super, moje kumče je bilo i oduševljeno je, prije toga je godinama bila u Savudriji, ide ponovno ove godine :dada ...klinci su pisali pisma umjesto poruka, nije bilo telefona i preživjela je :lol
Željela sam reći da ipak klinci mogu "preživjeti" bez tih svakodnevnih stvarčica ;) i da joj je bez obzira kaj nije bilo fejsa, twitera lajkanja i ostalih drangulija ovo bilo jedno od najlješih ljeta :proljece
slika
slika
Tinica
Sveta krava

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.