Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

uređenje vrta/travnjaka

21 lip 2012, 21:49

znate li koga pouzdanog i ne preskupog tko se time bavi?
vrt nam je u katastrofalnom stanju, trava očajna, vjerojatno bi sve trebalo prekopati (nekim strojem valjda), možda dodati zemlje i posijati novu travu. pa ako znate nekoga, bilježim se.
:mah

Re: uređenje vrta/travnjaka

26 lip 2012, 08:21

nitko? :(

26 lip 2012, 08:56

možda MBM u Lučkom :dunno
oni mi jedino padaju na pamet.

26 lip 2012, 09:05

Buhtlice, iskreno ne znam koliko ti je to isplativo, koliki vam je travnjak, imaš na Njuškalu ljude koji se time bave, koliko mislite izdvojiti za uređenje (hoćete li stavljati podzemni sistem za navodnjavanje travnjaka i sl., trebate li ideju kako ga urediti ili je ideja vaša samo ga netko treba dovesti u uredno stanje :dunno, a vi sadite biljčice kako vama paše...

off
i ja bih voljela da neki moj novi vrt MBM uređuje :nata

26 lip 2012, 10:07

idem pogledati mbm. hvala.

ma ne bismo se u neke puste ekstravagancije upuštali. vrt je oko 100 kvadrata, nije velik, treba ubiti ovo sr... od trave što sad raste (bolja je trava na arktiku nego u našem vrtu :roll ), treba poravnati, posijati novu travu ili staviti tepih od trave... uglavnom, previše je da to ručno radimo, a ni nemamo baš vremena za to. treba navesti i nešto zemlje da se vrt poravna.
nemamo baš mnogo love, a ipak bismo htjeli da to bude ravna, lijepa zelena površina.

edit: nećemo stavljati sustav za navodnjavanje, nije to velika površina.
znam da na njuškalu ima, ali mislila sam ako netko zna nekog pouzdanog... bez obzira koliko platili, htjeli bismo da se ta trava primi i bude lijepa, a za to ipak treba netko stručniji od nas.
Odgovori