Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
20 vel 2013, 22:56
Razmisljam da djeci za proslavu rođendana napravim neko karaoke natjecanje.
Problem je samo sto ne znam kako to izvesti.
Imam Karaoke na Wii-u ali to su sve pjesme na engleskom, pa mislim da djeci nece biti napeto.
Pa sam zamislila da nekako na netu skinem neke domace, ali mi bas nije nesto poslo za rukom - ni da nadjem, ni da probam.
Trebam li za to neki poseban program?
Zna li netko

?
21 vel 2013, 09:11
ja pratim jer i mene to zanima odvano.
nemam uopće karaoke, niti Wii, ali imamo PS3 pa možda može preko toga nešto
ili jednostavno gdje imaju kupiti karaoke i šta se sve dobije i kako šta gdje koliko....
21 vel 2013, 09:17
Mi svake godine imamo karaoke, ali za rodjendan djece mog rodjaka i to na otvorenom (kod nas je to ne izvodljivo jer ne bi se tolerisalo zbog buke i svega ostalog).
Uglavnom, rodjendanske karaoke budu extra. Djeca su odusevljena. Kakve torte, vatromet i sve sto ide uz taj dan......
Koliko sam upratila on ukljuci mikrofon(pravi) i pusta razlicite pjesme po zelji ucesnika.
Ako ne zaboravim pitacu ga za detalje.
23 vel 2013, 12:11
Joj molim te, pitaj.
Bas bi mi to dobro doslo, ne bi bilo divljanja, a djeca bi se veselila.
23 vel 2013, 19:30
super ideja, i ja pratim. moja bi bila odusevljena!
04 ožu 2013, 15:31
mi smo u subotu proslavili rodjendan uz karaoke.
definitvno treba ozbiljana tehnicka priprema i neko ko ce voditi program, kako ne bi doslo do haosa, jer razlicite su zelje a djece puno.
17 ožu 2013, 19:56
Napravila sam tako da sam (MM) preko youtuba skinula neke pjesma, pustila to preko TV i spojila mikrofon. Tehnički je bilo dobro, ali klinci i nisu bili odusevljeni. Naime, bilo je vise od 15 djece pa se ekipa podijelila na one koji bi pjevali - koji su se dalje dijelili na sto bi se pustalo - i one kojima je to bilo dosadno pa su isli divljati.