Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Epo igra - knjige i cd-i

26 srp 2013, 21:43

Čitala sam o konceptu epo igre i baš sam se zainteresirala, ali ne znam kako doći do malo više informacija s obzirom da ne živim u Zagrebu.
Zanima me ima li koja mama koja posjeduje knjige i cd-ove, a voljna ih je posuditi (ili već nekako drugačije podijeliti sa mnom)? :) Naravno, o mom trošku. Bila bih jako zahvalna. :joy
Čini mi se da sam već lagano počela upadati u rutinu s Fridom, da uvijek pjevam iste pjesmice i radim više-manje iste stvari s njom i da joj polako postaje sve to dosadno. :(

Moderatorice ukoliko sam na krivom mjestu ja se ispričavam. Smjestite temu gdje treba. ;)

Re: Epo igra - knjige i cd-i

02 lis 2013, 21:17

hej, ne znam jesi u medjuvremenu nasla vise info... ja isto trazim dodatni info jer razmisljam da krenem s njom...
bile smo danas na igraonici da probamo i zabavile smo se. ona je drzala koncentraciju cijelo vrijeme i nije plakala i mislim da se provela super. a i veceras je zaspala ko klada :mrgreen

ugl. ako si saznala iskustva, slusam :kino
Odgovori